TV BITS

Survivor: Δείτε ποιες είναι οι 4 υποψήφιες για αποχώρηση [βίντεο]

Τους 3 στους 4 αγώνες ασυλίας της εβδομάδας κατάφεραν να κερδίσουν οι Κόκκινοι, που έχουν μόνο μία παίκτρια υποψήφια για αποχώρηση σε μια μονομαχία που και πάλι θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση.

Οι Μπλε το βράδυ της Τετάρτης 27/3προσπάθησαν και πάλι να πάρουν την πολυπόθητη τέταρτη ασυλία όμως σε κανένα σημείο δεν μπόρεσαν να ανησυχήσουν τους αντιπάλους τους. 

Ο αγώνας πήγε στραβά ήδη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Σταμάτη να διαμαρτύρεται για σπρόξιμο του Γιώργου, που τον οδήγησε στο να πέσει στο νερό. 

Τα πράγματα δεν καλυτέρευσαν ούτε στη συνέχεια, με τον Σάββα Γκέντσογλου να μη μπορεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό και να συνεισφέρει με κάποιο πόντο. 

Ο Αλέξης Παππάς διανύει την μάλλον καλύτερή του αγωνιστικά περίοδο, και η ομάδα του έχει πολλά να κερδίσει από αυτό. Μετά από μια ακόμα νίκη του, με αντίπαλο τον Θοδωρή, κάτω από ακραία βροχόπτωση, η ομάδα πανηγύρισε όλη μαζί τραγουδώντας ρυθμικά «Γεια σου Παππά, Παππά».

Ο παίκτης μπήκε ξανά στον τελευταίο πόντο και έφερε την νίκη. 

Η μπλε ομάδα στο τελευταίο Συμβούλιο επέλεξε να αφήσει το αγωνιστικό κρητήριο στην άκρη, μιας και η πιο αδύναμη παίκτρια, η Χρύσα, έφερε τον σοβαρότερο τραυματισμό από τις υπόλοιπες διαθέσιμες. Ωστόσο μετά και από τη νέα ήττα, η λογική αυτή εγκαταλείφθηκε , καθώς η ομάδα έκρινε ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί η Σταυρούλα. 

Μετά και από αυτή την κάλπη ολοκληρώθηκε η γυναικεία τετράδα των υποψηφίων, με Ευγενία, Aira, Αναστασία και Χρύσα. 

Δείτε τί είπε η Χρύσα όταν είδε το όνομά της στην κάλπη

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!