TV BITS

Survivor: Το ραβασάκι του Τζέιμς και μια ατάκα της Ασημίνας σκόρπισαν γέλιο

Οι ομάδες του Survivor, αφού πέρασαν μια δύσκολη νύχτα με πολλή βροχή την επόμενη συναντήθηκαν για να παίξουν στα παιχνίδια της Καραϊβικής με έπαθλο λαχταριστά cupcakes και δύο ήταν οι στιγμές που πρόσφεραν απλόχερα γέλιο και έκαναν ακόμα και τον Λιανό να μείνει... κάγκελο!

Η πρώτη αναμέτρηση είχε αντιπάλους τον Τζέιμς Καφετζή και τον Γιώργο Γκιουλέκα, που αρχικά κάθισαν σε λάθος θέσεις και μετά από σήμα της παραγωγής άλλαξαν. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, ωστόσο, πρόλαβε να αφήσει ένα... ραβασάκι στον αντίπαλό του, πριν περάσει απέναντι.

Όταν ο Γιώργος Γκιουλέκας πήρε τη θέση του και είδε το μήνυμα του Τζέιμς Καφετζή, το σήκωσε και το έδειξε στους υπόλοιπους παίκτες, χωρίς όμως το κοινό να μπορεί να δει, τι έγραφε, καθώς περιείχε πιθανότατα, ακατάλληλη φράση.
 

Ωστόσο, η απάντηση που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή που έδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό «πόσο διήρκεσε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;».

«Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου (σ.σ. Δάντη) να σου πω», αναφώνησε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας σκορπώντας γέλιο σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες και βεβαίως τον ίδιο τον παρουσιαστή του Survivor.

«Ναι, καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή. Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή… έλα συνεχίστε το», απάντησε απευθείας, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός.

Νικητές των παιχνιδιών της Καραϊβικής αναδείχθηκαν οι Μπλε με 7-4 με τον Τζέιμς Καφετζή να δίνει την τελευταία σωστή απάντηση και να κερνάει γλυκό την ομάδα του.


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!