GOSSIP

Η Φαίη Σκορδά διέψευσε τη φήμη πως είναι ζευγάρι με τον Αραούχο

Στην Ιταλία, στην χώρα όπου έκανε μεγάλο μέρος των σπουδών της, βρέθηκε αυτό το weekend η Φαίη Σκορδά και ξαφνικά συνειδητοποίησε, πως όλοι άρχισαν να θεωρούν πως η ίδια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της ΆΕΚ Σέρτζιο Αραούχο!

Αφορμή για να φουντώσει η φήμη για αυτον τον νέο αυτόν «έρωτα» αποτέλεσε η φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Παρασκευής, από την Ρώμη κάνοντας tag την εταιρεία από το ρούχο που φορούσε αλλά και τον ποδοσφαιριστή.

 

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που ανήρτησε στα social media.

«Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η λαμπερή παρουσιάστρια  στη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!