TV BITS

Survivor: Απόψε o Σταμάτης θα φτάσει στα... όριά του [τρέιλερ]

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει απόψε Κυριακή 31/3 στις 21.00 το Survivor και αν κρίνουμε από το τρέιλερ, αναμένεται και πάλι να γίνει χαμός και στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και στο συμβούλιο.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός όσο κι αν προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο αγωνιστικό κομμάτι – συναντάει και εμπόδια. Το αποκορύφωμα έρχεται μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας.

Ο Σταμάτης νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό του σε ότι αφορά τα run και έτσι θα πάει στο συμβούλιο του νησιού έτοιμος για όλα…

Οι ισορροπίες θα χαθούν ανάμεσα στον Ταλαδιανό και την Χρύσα, η οποία θα έχει ειρωνικό ύφος απέναντι του. Το γεγονός μάλιστα ότι η Χρύσα γελάει όσο ο Σταμάτης μιλάει θα τον βγάλει εκτός ορίων με αποτέλεσμα ο παίκτης να αποχωρεί από το συμβούλιο έξαλλος!

«Γιατί με ειρωνεύεσαι και γελάς συνεχώς» λέει ο παίκτης. «Ειρωνεύεται όλη την ώρα, τι να κάνω;» αναρωτιέται, ενώ τα γέλια της συμπαίκτριάς του τον βγάζουν εκτός εαυτού. «Αν είναι δυνατόν, με αυτούς τους τρόπους κοπέλα μου; Ειρωνεία; Ντροπή!!» λέει πριν σηκωθεί και βγει εκτός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!