GOSSIP

Οι Μπισμπίκης - Βανδή θα παντρευτούν το καλοκαίρι

Λίγες μέρες μετά το ρομαντικό ταξίδι του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στη Ρώμη, δημοσίευμα θέλει τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια να έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το γάμο τους που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gossiptv.gr  το ζευγάρι, μετά και από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του ηθοποιού στις αρχές Μαρτίου, η οποία όχι μόνο τον οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά και στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του.

Άλλωστε, οι δυο τους, σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους βιώνουν την καθημερινότητά τους σαν να ήταν παντρεμένοι. Ζουν κάτω από την ίδια στέγη, έχουν αποδεχτεί τα παιδιά τους αυτή τη σχέση και έτσι όλα ήταν έτοιμα για το επόμενο βήμα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν άλλο τόπο από την Κρήτη για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για το νησί. Την έχει κάνει και τατουάζ πάνω του για να μην την αποχωρίζεται ποτέ ενώ κάθε χρόνο επιλέγουν την Κρήτη για μέρος των διακοπών τους. Από το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως, θα έχουν έναν λόγο παραπάνω το δέσιμο αυτό να γίνει ακόμα πιο δυνατό αφού εκεί θα κάνουν τον γάμο τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, όλες οι ετοιμασίες γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, με τους καλούς φίλους του ζευγαριού να φροντίζουν τα πάντα ώστε αυτή η ημέρα να μείνει αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους που όμως θα είναι μετρημένοι καθώς δεν σκοπεύουν να κάνουν ανοιχτό γάμο.

Όσο για τους κουμπάρους, ο Μανώλης Κονταρός θα κρατήσει την υπόσχεσή τους να τους παντρέψει, όμως οι μελλόνυμφοι θέλουν ο Κρητικός Λυράρης να μοιραστεί την κουμπαριά και με ακόμα ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Δεν είναι άλλη από τη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της τραγουδίστριας η οποία ήταν και από τους πρώτους θερμούς υποστηρικτές αυτής της σχέσης και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Άντε, και καλή Πρωταπριλιά, αν και πολύ θα θέλαμε να δούμε στην πραγματικότητα Μπισμπίκη και Βανδή να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πού ξέρετε; Μπορεί και να συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!