TV BITS

Survivor: Απόψε θα γίνει χαμός με τις Ασημίνα και Σταυρούλα και όχι μόνο [τρέιλερ]

Κόκκινο θα χτυπήσει η ένταση στο αποψινό (3/4) επεισόδιο του Survivor που θα δούμε στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ καθώς θα ξεσπάσουν αλλεπάλληλοι καβγάδες και κόντρες.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν βγει στον τάκο οι Ιωάννα, Χρύσα και Άιρα και απόψε οι δυο ομάδες θα δώσουν μάχη για την τέταρτη ασυλία.

 Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τσακωμό που είχε στο συμβούλιο του νησιού με τον Τζέιμς Καφετζή σήμερα θα τα βάλει με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ ο Αλέξης Παππάς θα εναντιωθεί στον Σταμάτη Ταλαδιανό για μια ατάκα που είπε κι εκείνος στον στίβο μάχης και την άκουσε ο Αλέξης!

Όσον αφορά την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασήμινα απόψε πριν το run θα αναφέρει πως φεύγοντας από το χθεσινό συμβούλιο η Σταυρούλα την έβρισε και της είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άτομο από σένα», αφήνοντας όλους με ανοιχτό το στόμα.

Από την άλλη, ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο run την ώρα που θα αγωνίζεται η Ασημίνα - η οποία είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό και μπαίνει στους στίβους μάχης παρά τις οδηγίες των γιατρών που της λένε να μείνει εκτός - θα πει χαμηλόφωνα "πέσε" την ώρα που η Ασημίνα φαίνεται να χάνει την ισορροπία της σε ένα από τα εμπόδια του στίβου. Ο Αλέξης Παππάς θα το ακούσει και θα πάει εκεί κατευθείαν να του ζητήσει τα ρέστα.

Μάλιστα, μία ατάκα του Σταμάτη κατά την διάρκεια του αγώνα θα προκαλέσει την οργή του Αλέξη και οι δύο παίκτες, με βάση το trailer, θα συγκρουστούν αργότερα στο Συμβούλιο του Νησιού.

Μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης ακούγεται να λέει πως: «Θα παίζαμε ξύλο!».

Τότε, ο Αλέξης απαντά: «Με απειλείς; Γυρνάς και λες «θα σε χτύπαγα»; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ!».

«Εσύ θα πρέπει να σοβαρευτείς», του τονίζει ο παίκτης των Μπλε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!