TV BITS

Survivor: Συγκίνησε ο Χριστόφορος με τα όσα εξομολογήθηκε on camera

Για τον τέταρτο αγώνα ασυλίας αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3/4 οι δυο ομάδες του Survivor, με τους Κόκκινους να κατακτούν τελικά τη νίκη, αλλά πριν αρχίσει ο αγώνας, είδαμε έναν παίκτη να κάνει μια κατάθεση ψυχής και να συγκινεί.

Ο λόγος για τον Χριστόφορο ο οποίος επέλεξε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τα παιδικά του χρόνια και να αποκαλύψει το μεγαλύτερο παιδικό του τραύμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor εξομολογήθηκε πως «γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο σε μια οικογένεια με πολλή στήριξη και πολλή αγάπη. Δεν έχω παράπονο σε τίποτα. Λόγω δουλειάς αναγκάστηκε ο πατέρας μου να φύγει στο εξωτερικό, αυτό πιστεύω πως ήταν το μεγαλύτερο τραύμα από μικρή ηλικία που αντιμετώπισα. Από 13 χρονών είχα μείνει με την μητέρα και την αδελφή μου, ξεκίνησα από πολύ νωρίς δουλειά για να μπορέσω να είμαι πιο ανεξάρτητος και να βοηθάω στο σπίτι».

«Ξεκίνησα να κάνω δουλειές βαριές. Πήγαινα σαν σερβιτόρος και σαν ντελίβερι, έχω δουλέψει σαν ελαιοχρωματιστής. Έχω κάνει πάρα πολλές σκληρές δουλειές. Όσον αφορά τις σπουδές, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις οποίες αναγκαζόμουν και τις συνδύαζα με την εργασία για να μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας. Πήγαινα στη σχολή μου, τα Σαββατοκύριακα και part time δούλευα πάλι σε άλλες δουλειές συνέχεια».

«Έχω χάσει μεγάλό μέρος της παιδικής μου ηλικίας στις δουλειές και στα τρεξίματα. Έχω χάσει στιγμές με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor στον μονόλογο που είχε στην κάμερα το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!