GOSSIP

Δάκρυσε on air η Καινούργιου όταν η Τσιμτσιλή μίλησε για το θάνατο του μπαμπά της

Σήμερα Πέμπτη 4/4 η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισαν η μία να εμφανιστεί ως guest στην εκπομπή της άλλης και τις ακούσαμε να κάνουν πολλές προσωπικές εξομολογήσεις.

Έτσι λίγη ώρα μετά την εμφάνιση της Κατερίνας στην εκπομπή της Σταματίνας, όπου για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή της και εξέφρασε δημόσια το θυμό της με την στάση της Δανάης Μπάρκα και τα όσα έγιναν με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Σταματίνα, πήγε στην εκπομπή της Κατερίνας και μίλησε για όλα.


Η Σταματίνα αναφέρθηκε στα παιδιά της, στις φοβίες της ως μητέρα μετά τα όσα βλέπει να συμβαίνουν με ανήλικα, στις γυναικοκτονίες και τις κακοποιητικές σχέσεις αλλά παράλληλα μίλησε και για το γάμο της με τον Θέμη Σοφό.


Όμως η πιο... δυνατή στιγμή ήταν όταν αναφέρθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της.

«Κακοποιητική συμπεριφορά με την έννοια κάποιος να με απειλήσει ή να φοβάμαι όχι. Ότι έχει τύχη να είμαι σε σχέσεις που ένιωθα ότι δεν με εκτιμούν πραγματικά ναι. Ότι δεν νιώθεις την ασφάλεια και την αγάπη. Δεν είναι το ίδιος όμως με κάποιον που ασκεί βία. Ευτυχώς δεν είχα τέτοιο περιστατικό. Είμαι άνθρωπος που αν πιάσουν κάτι τέτοιο οι κεραίες μου, θα μπω στη μέση κι ας μην γίνω αρεστή. Μπλέκω, στην αδικία θα μιλήσω», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Super Κατερίνα.

«Πέρσι με την υπόθεση της 12χρονης σοκαρίστηκα. Η μεγάλη μου κόρη γίνεται 11 και η μικρή 10. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ένα παιδί στην ηλικία των παιδιών μου έχει υποστεί κάτι τέτοιο. Με διάφορα περιστατικά είμαι πολύ θορυβηθμένη και αγχωμένη κι έχω μιλήσει πάρα πολύ στα κορίτσια μου για το πού επιτρέπεται να οριοθετούν έναν άνθρωπο. Ακόμα κι αν είναι ο δάσκαλός τους».

«Θέλω να κρατήσω και μια ισορροπία. Να είμαι αυστηρή, αλλά να μη τα βάζω σε γυάλα. Προσπαθώ όσο μπορώ να τα προετοιμάσω για όλα τα πιθανά σενάρια», τόνισε αναφορικά με τα παιδιά της.

«Έχουμε ανοιχτή σχέση. Τρώμε παρέα το μεσημέρι, συζητάμε τι έχει γίνει στο σχολείο. Μία από τις δύο πλλές φορές ψάχνει να με βρει μόνη μου για να μου μιλήσει. Ακόμα δεν ενδιαφέρονται για τα αγόρια, αλλά η Νάγια έχει αρχίσεινα φτιάχνεται, τα μαλλιά της. Θα αφουγκραστώ στην ανησυχία τους. Είμαι αυστηρή αλλά και του σήμερα», συνέχισε.

Ο Θέμης Σοφός

Η παρουσιάστρια μίλησε για την σχέση με τον σύζυγό της.

«Είναι σύντροφος της ζωής μου, πατέρας των παιδιών μου. Νιώθω ευλογημένη για την οικογένειά μας και μου αρέσει πάρα πολύ που είναι εκτός χώρου», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Περνάει μια φάση τα τελευταία χρόνια. Όσοι άλλοι επιζητούν να βγαίνουν στη δημοσιότητα, εκείνος έχει τραβηχτεί τελείως πίσω. Θεωρεί ότι δεν του κάνει καλό στη δουλειά του. Μιλάει μόνο μέσα από αυτή, από τις δικαστικές αίθουσες και το επιστημονικό κομμάτι. Μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Δεν τον ενδιαφέρει και δεν θέλει το lifestyle. Είναι το δικό μας κομμάτι και το ζούμε μόνοι μας, με τους φίλους μας».

Η απώλεια του πατέρα της και τα κλάματα

«Αν ξεκινούσα ξανά ψυχανάλυση, θα ήταν γιατί με στρεσάρουν οι πάρα πολλές υποχρεώσεις. Ξυπνάω στις 6 το πρωί, μετα παιδιά κλπ και φτάνει 10 το βράδυ, ξαπλώνω να αποφορτιστώ και νυστάζω πάρα πολύ. Νιώθω καταιγιστική την καθημερινότητα. Περνάει η ζωή και πρέπει να απολαμβάνεις τα ωραία που υπάρχουν», δήλωσε η παρουσιάστρια.

«Ήμουν περίπου στα 20 όταν ξεκίνησε. Ο πατέρας μου έφυγε σε τροχαίο. Εγώ είχα πάει στο αστυνομική τμήμα να πάρω τα πράγματά του. Συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία από το άλλο ρεύμα και το ένα ήταν του πατέρα μου. Έζησαν όλοι εκτός του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμοραγία», τόνισε και εξήγησε:

«Μας είχαν πάρει τότε από το ΚΑΤ και μας είπαν ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά και πρέπει να έρθετε. Ήταν μάλιστα Σάββατο βράδυ και λέγαμε με την αδερφή μου “τι έπαθε τώρα;”. Ήμασταν λίγο χαλαρές. Μετά πήγαμε εκεί και μας λένε δεν τα κατάφερε και αν θέλουμε να τον δούμε μια τελευταία φορά. Ήταν τόσο αιφνιδιαστικό, ήταν σοκαριστικό».

«Όταν φεύγει ένας άνθρωπος ξαφνικά δεν έχεις προλάβει να πεις πράγματα. Η τελευταία μας συζήτηση ήταν έντονη. Με αποθάρρυνε ο πατέρας μου να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία κι εγώ του έλεγα θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω. Είχε τουριστικό γραφείο και ήθελε να ασχοληθούμε με τον τουρισμό. Αισθανόμουν τύψεις και ενοχές, ότι έφυγε χωρίς να ξέρει ότι τον αγαπώ. Με στοίχειωνε συναισθηματικά. Είδα ένα όνειρο μετά από 10 μέρες που ακόμα δεν ξέρω αν ήταν ο μπαμπάς μου ή το υποσυνείδητό μου. Έβλεπα ότι οδηγούσε, ότι ήμουν πίσω με την αδερφή μου και γύρισε και μου είπε “Ξέρω ότι με αγαπάς, δεν χρειάζεται να βασανίζεσαι”. Μετά από αυτό και με την ψυχανάλυση, το αποδέχτηκα».

«Τον νιώθω κοντά μου. Είναι το καρμικό. Όταν ήμουν νύφη, θα με έδινε η μαμά μου και η αδερφή μου. Μπήκαμε στο αμάξι και ήταν ο οδηγός. Μου λέει “είσαι κούκλα” τον ευχαρίστησα και τον ρώτησα πώς τον λένε. Μου λέει Κωνσταντίνος, το όνομα του πατέρα μου, και συγκινήθηκα πολύ. Λέω δεν είναι τυχαίο. Ο Θέμης που δεν τον γνώρισε, μιλάει πολύ όμορφα για εκείνος. Έχει τύχει φίλοι του πατέρα μου να μου πουν “θα ήταν πολύ περήφανος για εσένα”».

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!