GOSSIP

Η Σταυροπούλου έσβησε την... όλο νόημα ανάρτηση που έκανε για την Καινούργιου

Χθες Πέμπτη 4/4 η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη Δανάη Μπάρκα και στα φιλιά της με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας, τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη. Και η... Katken δεν μάσησε τα λόγια της.

Η παρουσιάστρια έκανε ολοφάνερο πως ενοχλήθηκε πάρα πολύ από την συμπεριφορά της Δανάης, αποκάλεσε "ανήθικο" αυτό που έκανε και άφησε και αιχμές για την ανατροφή της Δανάης Μπάρκα, προκαλώντας την αντίδραση της μητέρας της, που δεν είναι άλλη από τη γνωστή ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου.


Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε:  «Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό, δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε η Καινούργιου

Και μπορεί η ίδια η Δανάη Μπάρκα να μην αντέδρασε στα λεγόμενα της Καινούργιου όμως η μητέρα της, έκανε μια ανάρτηση στα social media, που προφανώς απευθύνονταν στην Κατερίνα αλλά στην πορεία έσπευσε να τη διαγράψει.

 

Όμως ήδη την είχαν δει πολλοί!

 

Συγκεκριμένα η Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε βίντεο στο instagram με ένα γκουρού να στέλνει το μήνυμα: «Να είσαι ευγνώμων για τους κακούς ανθρώπους στη ζωή σου ξέρεις γιατί; Γιατί σου έδειξαν ποιος δεν θέλεις να γίνεις».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!