GOSSIP

H Μελέτη ξεσπάθωσε κατά όσων σχολίασαν το πρόωρο φινάλε της εκπομπής της

Με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ώρες, μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, το Mega Καλημέρα, αλλά και τα όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιτζής στο Πρωινό Σουσού, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε δηλώσεις για να διαψεύσει όσα την ενόχλησαν και να βάλει τα πράγματα στη θέση της.

Η παρουσιάστρια ένιωσε προσβολή και αδικία και δεν το έκρυψε ακούγοντας ότι αδιαφόρησε για τους συνεργάτες της, ενώ μίλησε για το μέλλον της και τους συνεργάτες της, αλλά και το επαγγελματικό ήθος που έχει δείξει κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Είμαι εδώ μπροστά σας, να λύσουμε όλες τις απορίες και τα πράγματα πώς έχουν συμβεί. Εκτιθέμεθα αλλά από τον τρόπο που το χειρίζονται αγαπημένοι και εκλεκτοί συνάδελφοι», δήλωσε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν έχω προσβάλλει κανέναν»

«Πριν από λίγο, παρακολουθόντας την Ελένη Τσολάκη, ο κ. Ρακιτζής άφησε αιχμές και να εννοηθεί ότι αδιαφόρησα για την ομάδα μου. Βγαίνω δημόσια να το διαψεύσω και προκαλώ όποιον έχει αντίθετη άποψη να βγει να το πει. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι καλό παιδί του χώρου. Δεν έχω προσβάλλει κανέναν, δεν έχω μιλήσει ποτέ και σε κανέναν άσχημα, δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ τη θέση της παρουσιάστριας, έχω αποσυρθεί από πρότζεκτ υπερασπιζόμενη τους συνεργάτες μου. Τα παιδιά είναι μέσα να τα βρείτε και να τους μιλήσετε. Αυτήν την προσβλή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, με προσβάλλει ως άνθρωπο και επαγγελματία. Εκτιμώ αφάνταστα τον κ. Ρακιτζή», τόνισε στη συνέχεια.

Για το αν ήταν δική της απόφαση να τελειώσει η εκπομπή: «Είναι δυνατόν να αποφασίσει η παρουσιάστρια αν θα κοπεί η εκπομπή, αν έχω αυτή τη δύναμη να γίνω καναλάρχης. Ήταν ξεκάθαρη η απόφαση του σταθμού, μας ανακοινώθηκε ότι θα ολοκληρωθεί και δεν έγινε καμία συζήτηση περί νέας μείωσης της ώρας».

Για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Συγκεκριμένες συζητήσεις θα ξεκινήσουν, δεν έχει γίνει ακόμα κανένα ραντεβού. Συμφωνήσαμε ότι θα τα πούμε σύντομα με συγκεκριμένα πράγματα στο τραπέζι. Πρόθεση μου είναι να μείνω στο Mega και έχω  νιώσει την αγάπη και τη στήριξη του σταθμού. Είμαστε επαγγελματίες, δεν νιώθω καμία προσωπική απαξίωσης. Για να νιώσεις απαξίωση πρέπει να υπάρχει κάποιος που έχει αυτήν τη συμπεριφορά και αυτή δεν την έχω εισπράξει, αλλά και να την έχεις μέσα του κι εγώ δεν το νιώθω αυτό».

«Προκαλώ όποιον έχει παράπονο…»

Για την ανάρτησή της με το 1+1 σχετικά με το συμβόλαιό της: «Ήταν μια απάντηση στον κακόβουλο ρεπόρτερ που επιμένει ότι λήγει το συμβόλαιό μου και φεύγω από το Mega. Το βραδινό δεν είναι κάτι που συζητιέται τώρα, έχει υπογραφεί από το 2020».

«Η εκπομπή ολοκληρώνεται την 1η Μαίου, ο καθένας είναι ελεύθερος, με την ποιότητα που έχει και τις πληροφορίες που έχει, να χρησιμοποιήσει όποια λέξη θέλει, δεν θα βάλουμε φίμωτρο σε κανέναν», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πρόθεση είναι να υπάρξει συμφωνία που θα καλύπτει και τις δύο πλευρές. Όσο είμαι στο Mega και όσο διαπραγματεύομαι και συζητάω, δεν θα κάνω καμία συνάντηση με κανέναν άλλον που μπορεί να ενδιαφέρεται. Δεν θα με δείτε σε ευρωψηφοδέλτιο. Προκαλώ όποιον έχει παράπονο από εμένα να το πει», ξεκαθάρισε.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!