GOSSIP

Όλοι "λύγισαν" στην Καινούργιου με το ξέσπασμα της μαμάς της της Τοπαλούδη

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες της άγριας δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, από τον πρώην σύντροφό της, έξω από αστυνομικό τμήμα και η οργή όλων ξεχειλίζει όχι μόνο για τις αλλεπάλληλες γυναικοκτονίες που συμβαίνουν αλλά και για την έλλειψη μέτρων προστασίας των θυμάτων κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Και μια γυναίκα που ακόμα βιώνει έναν ασήκωτο πόνο μετά την άγρια δολοφονία της δική της κόρης, της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από τη Ρόδο που βίωσε δραματικές στιγμές πριν αποβιώσει, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξαπέλυσε ένα δριμύτατο κατηγορώ που έκανε τους πάντες να λυγίσουν.

 «Απορώ πώς νιώθει αυτή η γυναίκα κάθε φορά που ακούει ότι μία κοπέλα χάνει τη ζωή της από έναν τέτοιο τύπο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, και η κυρία Κούλα Αρμουτίδου είπε φανερά εξοργισμένη:

«Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού. Με λυπεί και με θυμώνει ότι αυτό το βίαιο γεγονός συνέβη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας ποινικός αστυνομικός που έχει καταδικαστεί να φυλάει; Ποιος; Αυτός που ήταν μέσα σε ιστορία με πλαστά διαβατήρια; Τι σαθρό σύστημα είναι αυτό; Τι νόμοι; Να σφάζεται σαν τραγί μία κοπελίτσα μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;», περιγράφει η κυρία Αρμουτίδου.

«Δεν θέλω να ακούω τη λέξη «καρατομήθηκαν». Νόμοι είναι αυτοί; Γι’ αυτό συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όλα αυτά! Κι αυτές οι αστυνομικίνες, γυναίκες 60 χρονών, αντί να αγκαλιάσουν αυτό το κορίτσι που πήγε εκεί επειδή φοβόταν και κινδύνευε… το έδιωξαν; Δεν ντρεπόμαστε; Αν ήταν πολιτικάντηδες, δέκα περιπολικά θα είχαν στείλει! Αν αυτό συνέβαινε στη δική τους κόρη, τι θα έκαναν;», καταγγέλλει έξαλλη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στην Αστυνομία. Έχω απόστρατο αδελφό αλλά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Έτσι έδιωξαν και το δικό μου το παιδί! Τα σκουπίδια! Εκείνος ο αστυνομικός ο Πατρινός, έχω πολύ μίσος μέσα μου, και ο άλλος ο Αθηναίος! Πήγε το παιδί μου και δεν βρήκε προστασία!», συνέχισε η κυρία Αρμουτίδου, συγκινώντας τους πάντες στο πάνελ και την Κατερίνα Καινούργιου να δακρύζει.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!