GOSSIP

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε on air το ντύσιμο της Μαρίνας Πατούλη [βίντεο]

Ο Λάκης Γαβαλάς, εμφανίστηκε σήμερα Παρασκευή 5/4 στην εκπομπή Fay's Time για να μιλήσει για το νέο κανάλι του στο YouTube, αλλά παρέμεινε στην τηλεοπτική παρέα της Φαίης Σκορδά, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ως καλεσμένη και η Μαρίνα Πατούλη και τότε ο κριτής του My Style Rocks... έδωσε ρέστα!

Με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε η Μαρίνα Πατούλη στον λογαριασμό της στο Instagram και προκάλεσε αντιδράσεις για την υπερβολική επεξεργασία της, ο Λάκης Γαβαλάς είπε χιουμοριστικά: «Μαρίνα περίμενε να φέρουν τα φίλτρα. Φέρτε τα φίλτρα. Φέρτε τα φίλτρα τώρα. Τώρα, τώρα! Φέρτε τα τώρα, σε παρακαλώ».

«Πριν σε κάτσω στον καναπέ πες μου τώρα λίγο για το ντύσιμο. Πες μου λίγο. Δεχόμαστε όλες τις κριτικές η Μαρίνα είναι ακομπλεξάριστη» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ο κριτής του «My Style Rocks» σχολίασε: «Μαρίνα για το απόγευμα να πας να βάλεις ένα μαύρο ρούχο. Για το πρωί είσαι τέλεια έτσι, υπέροχη».

«Ε, τώρα πρωί είναι» απάντησε η Μαρίνα Πατούλη.

«Γιατί δεν κάνεις μια αίτηση για το "My Style Rocks" να μας έρθεις; Να σε κρίνω για να πάρω τη συνέχεια της κρίσης» ρώτησε ο Λάκης Γαβαλάς και απάντησε η καλεσμένη: «Το συζητάμε».

«Αλήθεια; Παραγωγοί!» φώναξε ο σχεδιαστής μόδας.

Τέλος, με τη σειρά της, η Φαίη Σκορδά είπε για την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη: «Έχω πάθει σοκ με τα παπούτσια! Τι ωραία παπούτσια είναι αυτά! Τι ωραίο ντύσιμο».

Δείτε ΕΔΩ την... υποδοχή του Λάκη στην Μαρίνα

Πάντως μετά τα γέλια και τις χαρές η Μαρίνα Πατούλη απάντησε στα σχόλια που άκουσε για την επίμαχη ανάρτηση και παραδέχτηκε πως έβαλε φίλτρα στη φωτογραφία της γιατί είπε πως της αρέσει να πειραματίζεται με την τεχνολογία.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!