GOSSIP

Η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε επίθετο - Φήμες για "ρήξη" μπαμπά - κόρης

Η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία πλέον έχει αλλάξει το επώνυμό της στο Facebook και έχει υιοθετήσει αυτό της μακαρίτισσας μητέρας της, δηλαδή το Σδούγκου, πυροδοτώντας φήμες για "ρήξη" με τον πατέρα της.

Αν και η ίδια δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή την κίνηση, σε αντίθεση με τα δυο αδέλφια της που διατηρούν το επίθετο Δήμα (υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα) φουντώνουν οι φήμες πως έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στη σχέση μπαμπάς και κόρης, μετά το γάμο του Πύρρου Δήμα με τη διάσημη αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πέμπτο παιδί του Ολυμπιονίκη.

Πρόσφατα ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξή του στο One μίλησε για τον γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά και για την πρώτη αντίδραση των παιδιών του όταν γνώρισαν την αθλήτρια ως νέα σύντροφο του μπαμπά τους.

«Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου», είχε αναφέρει ο Πύρρος Δήμας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!