GOSSIP

Δείτε πλάνα από το ταξίδι της Μαρίας Ηλιάκη στο Παρίσι - Συνάντησε την Katie Holmes

Στο Παρίσι βρέθηκε αυτές τις μέρες η Μαρίας Ηλιάκη και η ίδια φρόντισε να μας δείξει μέσω Instagram, πως μπορεί ο καιρός στην Πόλη του Φωτός να ήταν κάπως βροχερός, αλλά η ίδια απόλαυσε αυτό το ταξίδι και τόνισε πως είχε την ευκαιρία να δει από κοντά μια πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ την Katie Holmes.

Μαζί της ήταν φυσικά ο σύζυγός της Στέλιος Μανουσάκης και η ίδια πήξε παντού: σε μουσεία, αξιοθέατα, καφέ, μαγαζιά και εστιατόρια του Παρισιού.

Μάλιστα, όταν βρέθηκε στο ξενοδοχείο της, αποκάλυψε πως την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη! Συναντήθηκε μαζί με τη διάσημη ηθοποιό, Katie Holmes, την πρώην σύζυγο του Tom Cruise με την οποία ο σταρ έχει αποκτήσει μια κόρη την Suri Cruise.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη σε βίντεο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δύο γυναίκες μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να φωτογραφηθεί μαζί της.

«Πρώτη φορά βλέπω σταρ του Χόλυγουντ από κοντά», ακούγεται να λέει η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που περιγράφει τη συνάντησή της με τη διάσημη ηθοποιό του Hollywood.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!