GOSSIP

O Κατσούλης λέει πως αναγκάστηκε να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του

Με αναρτήσεις στα social media ο Σάκης Κατσούλης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του πως κλείνει ο κύκλος ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής του και άφησε να εννοηθεί πως δεν του αρέσει καόλου αυτ'η η εξέλιξη και πως δεν ήταν επιθυμία του αλλά αναγκάστηκε να το κάνει.

Ο πρώην νικητής του Survivor μοιράστηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο TikTok, στο οποίο αποκάλυψε πως ήρθε η στιγμή που πρέπει να κατεβάσει ρολά στο πρώτο μαγαζί ρούχων που άνοιξε.

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης άφησε και ορισμένα υπονοούμενα για συνεργάτες του, τους οποίους δε θα έπρεπε να είχε εμπιστευτεί.

«Στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά και σίγουρα καθόλου εύκολα. Όπως σας δείχνω τα όμορφα της ζωής λοιπόν ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω με το σημερινό βίντεο ένα δυσάρεστο τέλος.

Τίτλοι τέλους από σήμερα για τη λειτουργία του πρώτου μου καταστήματος μετά από 6 χρόνια επιτυχίας και στήριξης από εσάς. Δυστυχώς, για την επιτυχία στις επιχειρήσεις δεν φτάνει το ρίσκο αν δεν υπάρχουν θεμέλια και το μαγαζί αυτό όσες καλές ημέρες κι αν υπήρξαν απέτυχε μη ηθελημένα τουλάχιστον από πλευράς μου στο θεμέλιο του συνεταιρισμού.

Για τον λόγο αυτό από καρδιάς σας συμβουλεύω και πρωτίστως εμένα πλέον φυσικά να προσέχουμε όλοι ποιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε. Σε καμία περίπτωση αυτή η ατυχής επιλογή μου στο κομμάτι του συνεταιρισμού δεν θα με κάνει να σταματήσω να εμπιστεύομαι τόσο τους λοιπούς συνεργάτες μου που τους ευχαριστώ πολύ και τους ανθρώπους γύρω μου», ανέφερε μέσα σε όλα στο βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

@sakiskatsoulis Τίτλοι τέλους! Πραγματικά μέσα απ’την ψυχή μου δεν περίμενα ΠΟΤΕ τέτοια συμπεριφορά !! Να προσέχετε ποιούς εμπιστέυεστε και ποιούς έχετε δίπλα σας! Προχωράμε.. #fypviral #tiktokgreece #greektiktok #fyp #viral #foryou #foryourpage #viraltiktok #fypシ πρωτότυπος ήχος - Sakis Katsoulis

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!