GOSSIP

Παραμένει στη ΜΕΘ ο Δημήτρης Κόκοτας - Έκαναν... ευχέλαιο στο J2Us

Για 11η ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενώ έκανε πρόβες για το J2Us και τις τελευταίες ημέρες τα... άσχημα συμβάντα πληθαίνουν στα παρασκήνια του γνωστού τηλεοπτικού σόου και έτσι οι παραγωγοί του έκαναν... ευχέλαιο!

Θυμίζουμε πως εκτός από το έμφραγμα του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, που έγινε λίγες μέρες, μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος επίσης συμμετείχε στο σόου, τώρα το περασμένο Σάββατο κάηκε το αμάξι του ηθοποιού Γιώργου Αμούτζα ενώ ο ίδιος βρίσκονταν επί σκηνής! .


Και σήμερα μάθαμε πως οι... γκαντεμιές στο J2Us δεν λένε να σταματήσουν καθώς το πρωί της Δευτέρας 8/4 η Τσιμτσιλή και η τηλεοπτική παρέα της αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το Σάββατο κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα το οποίο το είχε παρκαρισμένο στο πάρκινγκ έξω από τα ακίνητα Γαλατσίου.

Επίσης, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στον αέρα ότι έκαναν ευχέλαιο και υπήρξε κι εκεί ένα ατύχημα ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε η δημοσιογράφος: «Την ώρα που γινόταν ο αγιασμός, εκεί στο μπολάκι που βάζουμε τον αγιασμό, έσπασε το μπολ παιδιά. Ξεκίνησε με την Άντζελα Δημητρίου, μετά στο τραγικό δυστύχημα με τον Γιάννη Ξανθόπουλο, στη συνέχεια το σκληρό και τραγικό περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ και χαροπαλεύει ο άνθρωπος, είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Έμμεσα με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη -Δέσποινα Βανδή- Βίκυ Σταυροπούλου. Τώρα αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Αμούτζα».

Και κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Επίσης να σας πω ότι και σε αυτό το live υπήρξαν 2-3 περιστατικά. Ο ένας ανέβασε πίεση, ο άλλος...».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!