GOSSIP

Η Χατζίδου σχολίασε το beef Καινούργιου VS Κωνσταντάρα: ««Υπάρχει ένα παρελθόν»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής των Χατζίδου - Παύλου, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου, για όσα έγραψε στη διαδικτυακή τους κόντρα που ξέσπασε προ ολίγων ημερών.

«Αν η μόνη μου επιλογή ήταν να δουλέψω μαζί της, θα άλλαζα δουλειά», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», έγραψε η παρουσιάστρια στο twitter και συμπλήρωσε: «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Η νέα απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, ο γνωστός δημοσιογράφος επεσήμανε: «Όταν μου θίγουν μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω, δεν έχω σκοπό να επεκταθώ κι άλλο. Τέλος πάντων, δε τα πήρε και κανείς στα σοβαρά γιατί το θέμα είναι πάλι ποιος το λέει αλλά δεν θέλω να κάτσω να επεκταθώ. Να είναι καλά, πάντα επιτυχία».

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, η Ελένη Χατζίδου τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα για τις σχέσεις της παρουσιάστριας με τον γνωστό δημοσιογράφο.

«Υπάρχει ένα παρελθόν. Υπήρξε μια κόντρα. Κάτι είχε πει στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου για τη δημοσιογραφική του ιδιότητα ότι δεν τον θεωρεί καλό δημοσιογράφο και τώρα πάμε σε αυτό που δημιουργήθηκε πάλι. Υπάρχει μια αντιπάθεια, τώρα είναι φως – φανάρι.

Το να πεις ότι δεν θέλω να δουλέψω με κάποιον, είναι βαρύ αλλά λέει την αλήθεια του. Είναι επαγγελματικό, δεν είναι κάτι προσωπικό με την Κατερίνα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!