GOSSIP

Ο Βαβούρας δηλώνει πως είναι θύμα ψευδών καταγγελιών για ενδοοικογενειακή βία

Με αφορμή την πρόσφατη σύλληψη και στην πορεία αθώωση του Γιάννη Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία, ο φίλος του τραγουδιστής, ο επίσης μουσικός Τζόνι Βαρούρας, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Τσολάκη.

«Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια, δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω αυτό το πράγμα. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δύο πλευρές. Κι επειδή έχω περάσει έναν πολύ δύσκολο γάμο με ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει τον άλλο άνθρωπο εκτός εαυτού.

Αν δεν ξέρεις και τις δύο πλευρές και δεν είσαι μέσα, πολλά εικάζεις, αλλά λίγα γνωρίζεις. Έχω περάσει προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου που το τόσο έγινε τόσο. Εγώ τρέχω χρόνια στα δικαστήρια από την πρώην σύζυγο για μηνύσεις και με κατηγορεί για πράγματα που δεν έχω κάνει», είπε αρχικά ο Τζόνι Βαβούρας.

Ο Τζόνι Βαβούρας είπε στη συνέχεια: «Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να εκδικηθούν τους άντρες τους. Αν κάνει καταγγελία μια γυναίκα, πάντα φταίει ο άντρας. Η πρώην σύζυγός μου μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία. Όχι, δεν έχει σταματήσει, συνεχίζεται κανονικά αυτό εδώ και πέντε χρόνια».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!