GOSSIP

Η Σκορδά περιέγραψε με χιούμορ το πόσο γρήγορα μεγάλωσαν οι γιοι της

Σήμερα Δευτέρα 8/4 στην εκπομπή Fay's Time, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, σχολίασε τη συνάδελφο της Σίσσυ Χρηστίδου με την οποία έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία.

«Τη Σίσσυ τη βλέπω πάρα πολύ ανανεωμένη. Την παρακολουθώ πάντα στα social media και αποσπασματικά μέσα από την εκπομπή της, όταν ανεβαίνουν στα sites τα θέματα. Ακόμα και στη Ρώμη που ήμουν, την έβλεπα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στους συνεργάτες της.

«Είναι πολύ ανανεωμένη, πολύ χαρούμενη ή έχει κάτι πολύ καλό», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Χαμογελάω και… πάλι που τη βλέπω. Δεν λέω για την εκπομπή, η εκπομπή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία. Λέω για την ίδια, ότι μου βγάζει κάτι ανανεωμένο, ότι κάτι πάει πολύ καλά στη ζωή της ή ότι είναι να ‘ρθει. Γιατί όταν είμαστε καλά, έρχεται κιόλας. Δεν ξέρω κάτι. Και να ήξερα, δεν θα το έλεγα», συμπλήρωσε στο σχόλιό της η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ είμαι πιο κουρασμένη από πότε. Παιδιά, αγώνες… και τι είναι αυτό με τα αγόρια; Πόσο μεγαλώνουν; Κάποια στιγμή γύρισα μες στο σπίτι και είδα 5-6 αγόρια και λέω: αυτοί οι άντρες τι θέλουνε μες στο σπίτι μου; Γιατί με κοιτάνε έτσι; Άλλη φάση. Μεγαλώνουν τα παιδιά… ποιος πήρε το παιδί μου; Ποιος πήρε το μωρό μου;», περιέγραψε με χιούμορ στους συνεργάτες της η Φαίη Σκορδά.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!