GOSSIP

Δείτε πως σχολίασε η Βρισηίδα την είδηση του χωρισμού Αντωνά - Σοϊλέδη

Από χθες Δευτέρα 8/4 κυκλοφορούσε έντονα η φήμη περί χωρισμού των Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά, με τον Κώστα Φραγκολιά, που θα ήταν κουμπάρος τους να επιβεβαιώνει σήμερα την είδηση πως υπάρχει κρίση στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, ο Φραγκολιάς είπε πως η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι και εξέφρασε την ελπίδα του πως ο χωρισμός τους είναι προσωρινός.


Η Βρισηίδα Ανδριώτου, που μαζί με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα έχουν... ανοιχτά μέτωπα με τους Άρη και Μαρία, ειδικά μετά από ένα σχόλιο που είχε κάνει ο φαρμακοποιός για την εξωτερική εμφάνιση της Αντωνά, έκανε το βράδυ της Δευτέρας μια έξοδο και εκεί την συνάντησαν οι κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών.


Φυσικά έσπευσαν να της ζητήσουν να σχολιάσει την είδηση του χωρισμού του ποδοσφαιριστή και φιναλίστ του Survivor με την παρουσιάστρια και η ίδια αρκέστηκε στο να πει: «Είναι είδηση ή φήμη; Και για μένα έχει γραφτεί ότι χώρισα, ισχύει; Σε περίπτωση που ισχύει, ουδέν σχόλιο, δεν μιλάω με τα παιδιά, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει».


Η ίδια δε είπε για τα δικά της πλάνα με το σύντροφό της: «Προς το παρόν έχουμε κλείσει να πάμε διακοπές το Πάσχα με τον Σπύρο. Το καλοκαίρι συνήθως φεύγει η αδερφή του και μένει ο Σπύρος στο φαρμακείο. Οπότε, έχουμε κανονίσει μόνο για Πάσχα, όπου θα πάμε στην Κάλυμνο με τον μπαμπά του και τη μαμά του»

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!