GOSSIP

Δημήτρης Κόκοτας: Όλη η αλήθεια για τα fake news για την υγεία του

Fake news φαίνεται ότι μεταδίδει μέσα από τα social media η στυλίστρια Πέννυ Βασιλείου, για την υγεία του τραγουδιστή, Δημήτρη Κόκοτα, αλλά και τις συνθήκες που υπάρχουν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, στο οποίο νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη γυναίκα, στο νοσοκομείο υπήρχε χαλασμένος μαγνητικός τομογράφος και όπως είπε, ποτέ δεν έγινε μαγνητική στον τραγουδιστή.

«Φαντάζομαι όλοι ξέρετε την υπόθεση με τον Δημήτρη Κοκότα που χαροπαλεύει στην εντατική εδώ και 10 με 11 μέρες. Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει πάθει έμφραγμα και ανακοπή. Τον έχουν στην εντατική και δεν μπορούν να τον ξυπνήσουν, ενώ η καρδιά του λειτουργεί κανονικά. Μόλις χθες έμαθα τι ακριβώς; Έμαθα λοιπόν, ότι το νοσοκομείο ”Γεννηματάς” είχε χαλασμένο μαγνητικό τομογράφο.

Δεν του έκαναν ποτέ μαγνητική τομογραφία και για ευνόητους λόγους δεν μπορούσε να μεταφερθεί να την κάνει αλλού. Δεν είχε κάνει για 10 μέρες μαγνητική τομογραφία και του έκαναν απλά αξονικές που πολλοί ξέρουμε ότι δεν μπορείς να δεις κάτι ιδιαίτερο. Εχθές λοιπόν, τον φτιάξανε μάλλον και του έκαναν μαγνητική τομογραφία και εγκέφαλος έχει φυσαλίδες. Αυτό σημαίνει ότι έχει πάρει αέρα, δεν αιματωνόταν γιατί τον επανέφεραν μετά από 8 λεπτά και πρέπει να του κάνουν θεραπεία για τις φυσαλίδες», ανέφερε σε ανάρτησή της η Πέννυ Βασιλέιου.

«Ξέρουν τι συμαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;»

Η μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα και στενή του φίλη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, Σάντρα Βούτσα, διέψευσε τα λεγόμενας της Πέννυς Βασιλείου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Θέλω να πω και για το Γεννηματάς ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, από την εμπειρία που έχουμε εμείς από το νοσοκομείο είναι όλα άψογα, γιατί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα τη σύζυγό του Δημήτρη. Την ενημερώνουν κάθε μέρα τι θα κάνουν.

Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για την συγκεκριμένη μέρα. Δεν ξέρω αν έχει χαλάσει κάτι αλλά πάντως ήταν προγραμματισμένη και έγινε όταν έπρεπε να γίνει. Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν και να λένε πράγματα που ακόμα και να ισχύουν κάποια απ’ όλα αυτά, γιατί δεν είναι μόνο η Πένυ Βασιλείου που έχει βγει και έχει πει διάφορα, είναι και άλλοι που έχουνε πει. Ακόμα για να ισχύουν, ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Αυτά τα πράγματα κανονικά είναι για μήνυση. Τα προσωπικά δεδομένα έχουν αυστηρές ποινές», τόνισε.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι η εκπομπή της επικοινώνησε με το νοσοκομείο και εκείνο διέψευσε επίσης ότι είχε χαλάσει o μαγνητικός τομογράφος.

«Κάθε μέρα και καλύτερα»

Η εκπομπή επικοινώνησε και με την αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, την Έλλη, η οποία μετέφερε ότι κάθε μέρα τα πράγματα για τον τραγουδιστή πηγαίνουν καλύτερα.

Δείτε στο znews.gr τα σχετικά βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!