TV BITS

Survivor: Η Χρύσα βγήκε ξανά στον τάκο και έχει... ξενερώσει [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά η Μονομαχία αποχώρησης θα είναι γυναικεία υπόθεση, αφού μετά το χθεσινό τρίτο αγώνα ασυλίας και την ήττα των Μπλε, ο Θοδωρής "σώθηκε" και μια γυναίκα βγήκε υποψήφια για αποχώρηση, μαζί με την Χρύσα και την Άιρα.

 Συγκεκριμένα το τελευταίο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με συζητήσεις τόσο στους Κόκκινους, όσο και στους Μπλε. Λύθηκαν εσωτερικά προβλήματα, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για τον τραυματισμό της Ασημίνας. 


Μετέπειτα οι διαγωνιζόμενοι οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας τέσσερις εξ' αυτών ανακοίνωσαν ότι θα μείνουν εκτός. Ακολούθησαν έντονες διαφωνίες και καυστικά σχόλια και από τις δύο πλευρές για την στρατηγική που επιλέχθηκε. 


Στον αγώνα επικράτησαν οι Μπλε  με σκορ 12-8 και πέταξαν το μπαλάκι στους Κόκκινους όσον αφορά στην ψηφοφορία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μαχητές πανηγύρισαν τη νίκη τους φιλώντας τις βέρες τους. 


Μετά το τέλος του αγώνα οι κόντρες συνεχίστηκαν. Η Σταυρούλα επισήμανε ότι ο αγώνας ήταν στημένος από τους Κόκκινους, ενώ τόνισε επίσης ότι οι άνδρες φοβούνται να βγουν υποψήφιοι. Μάλιστα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας τους  χαρακτήρισε "κότες". 


Οι Μπλε έθεσαν υποψία προς αποχώρηση την Χρύσα, ενώ οι Κόκκινοι την Δώρα. «Και εγώ τον εαυτό μου θα ψήφιζα», ανέφερε η τελευταία. Αντίθετα η Χρύσα είπε πως έχει... ξενερώσει καθώς όσο και αν προσπαθεί συνέχεια φτάνει σε μονομαχία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται  να υπάρξει μια συγκλονιστική γυναικεία μονομαχία στη συνέχεια. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!