GOSSIP

H Δημητρίου αποφάσισε να... κατεβάσει τους τόνους στην κόντρα με την κόρη της

Πρόσφατα δημοσιεύματα μιλούσαν για οριστική ρήξη της Άντζελας Δημητρίου, με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της και για πλήρη διακοπή κάθε επαφής μαζί τους. Ωστόο φαίνεται πως υπάρχει μια... ευχάριστη ανατροπή.

Θυμίζουμε πως μετά τους καβγάδες που ξέσπασαν στην οικογένεια της Άντζελας στην περιοδεία της στις ΗΠΑ και μετά από μια σύντομη... επανασύνδεση μαμάς και κόρης λόγω του κοινού πένθους για το θάνατο της μητέρας της τραγουδίστριας, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Άντζελα, διεμήνυσε μέσω τρίτου προσώπου στην κόρη της και τον γαμπρό της πως δεν θέλει καμία επαφή μαζί τους και μάλιστα λέγονταν πως σχεδίαζε να κινηθεί νομικά εναντίον τους.


Ωστόσο, μάλλον η Λαίδη του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου αποφάσισε να... φρενάρει την κατάσταση που έδειχνε να έχει... εκτροχιαστεί.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, στην εκπομπή της Καινούργιου, τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται να παίρνουν μια ευχάριστη ανατροπή, αφού η λαϊκή τραγουδίστρια είχε αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον της άλλης πλευράς.

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά. 

Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Θέλει τα πάντα να ηρεμίσουν, να ηρεμίσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλλει γενέσθαι», πρόσθεσε για την Άντζελα Δημητρίου και την δύσκολη περίοδο που βιώνει. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!