TV BITS

Survivor: Απόψε θα γίνει χαμός με τους Γκιουλέκα και James

Απόψε Τετάρτη 10/4 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ και το ΣΚΑΙ στο νέο επεισόδιο του Survivor θα κριθεί το ποια θα είναι η τέταρτη παίκτρια που θα πάει στη Μονομαχία με τις Aira, Δώρα και Χρύσα και οι εντάσεις θα χτυπήσουν και πάλι κόκκινο και στις καλύβες και στον αγώνα και στο συμβούλιο.

Ήδη, είχαμε δει στα προηγούμενα επεισόδιο ότι πολλοί από τους Κόκκινους δεν είναι ευχαριστημένοι με το γεγονός πως ο Γιώργος Γκιουλέκας συνεχίζει να κάνει παρέα με τον James Καφετζή.

Όμως στο, όπως φαίνεται, εκρηκτικό επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απόψε, οι τόνοι θα ανέβουν. Συγκεκριμένα, με βάση το trailer που έχει κυκλοφορήσει, η Κατερίνα, η Ασημίνα και ο Αλέξης θα συγκρουστούν τόσο με τον Γιώργο, όσο και με τον James.

Η Κατερίνα θα αφήσει υπονοούμενα για την επίδοση του Γκιουλέκα στον αγώνα και ο Τζέιμς μιλά για τους Αλέξη και ειδικά για τη Δαλάκα.

Στο συμβιούλιο, η ένταση θα συνεχιστεί και χαρακτηριστικά είναι τα όσα ακούγεται να λέει στο trailer η Ασημίνα: «Σας είδα ότι μιλάγατε για τον πάγκο μας. Μας περνάς για χαζούς; Ό,τι έχουμε πει στην καλύβα, ο Γιώργος θα προλάβει να τα πει στον James».

Δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!