GOSSIP

Παντρεύεται ο Αποστολόπουλος και κουμπάρος θα είναι ο Κωστέτσος

Το γάμο του είχε προαναγγείλει ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος και τώρα μάθαμε πως κουμπάρος του θα είναι ένας επίσης διάσημος Έλληνας σχεδιαστής ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Συγκεκριμένα σε νέες δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου, ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος  ανέφερε ότι ο ένας από τους κουμπάρους του, θα είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο σχεδιαστής έδωσε το «παρών» σε μια εκδήλωση και όταν τον πλησίασαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, τον ρώτησαν για τον γάμο του. Ένας εκ των δημοσιογράφων τον ρώτησε, πώς πάνε οι ετοιμασίες, με τον Νίκο Αποστολόπουλο να απαντά: «Δόξα τω Θεω  σε καλέσω, θα σε βάλω για παρανυφάκι».


Μετά από άλλη σχετική με τον γάμο του ερώτηση, ο ίδιος ανέφερε ότι σκοπεύει να καλέσει πολύ κόσμο ενώ μετά έκανε και μια αναφορά, στην πρόταση γάμου που είχε κάνει στον σύντροφό του.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι ο Βασίλειος Κωστετσος θα έχει ρόλο κουμπάρου, αλλά δεν θα είναι ο μόνος καθώς ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε ότι «θα είναι ένας από τους κουμπάρους» χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει το όνομα κάποιου άλλου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Η πρόταση γάμου στον σύντροφό του
Σε συνέντευξη που έδωσε τον Μάρτιο για το  «MEGA Καλημέρα», ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε περιγράψει την πρόταση γάμου που έκανε στον άντρα με τον οποίο θα παντρευτεί, αλλά και πού σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε πει: «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Βέβαια και έχει γίνει πρόταση γάμου, τα έχουμε συμφωνήσει όλα. Ο σύντροφός μου για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!