GOSSIP

Η Γκαγκάκη εξομολογείται πως ήταν βουλιμική και σε κακοποιητική σχέση

Αποκαλυπτική ήταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, την κακοποιητική σχέση στην οποία έχει βρεθεί, αλλά και τη βουλιμία.

«Είμαι πολύ καλά, χαίρομαι που ήρθα εδώ. Σχεδόν ποτέ δεν θα πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά γιατί το θεωρώ λίγο γρουσουζιά. Για κάποιον λίγο είμαι πολύ καλά, έχω πολλά πράγματα να λύσω ακόμα, πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά νομίζω ότι θα τις λύσω», δήλωσε αρχικά.

«Είμαι ένας απαισιόδοξος άνθρωπος, λίγο γκρίζος και έχω ένα φίλτρο που οτιδήποτε καλό συμβαίνει το περνάω από πάνω. Προσπαθώ λίγο να το αλλάξω, προσπαθώ να το αποδεχτώ. Ένα μικρό σκοτάδι το έχω, βλέπω τα χαρακτηριστικά μου να εξελίσσονται μέσα στα χρόνια, τα κακά γίνονται και χειροτέρα απλά στρογγυλεύω λίγο τις γωνίες», τόνισε.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα γιατί είμαι στη φάση που λέω ό,τι συνέβη, συνέβη για καλό. Είμαι πολύ αναβλητικός άνθρωπος αναποφάσιστος και αφόρητα ανασφαλής. Στα επαγγελματικά είμαι πολύ δομημένη και σίγουρη, στην προσωπική μου καθημερινότητα είμαι δύσκολος άνθρωπος», συνέχισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε: «Έχω υπάρξει σε μια σχέση με τρομερή ζήλεια σε σημεία που ήταν κακοποιητικά. Δεν το κατάλαβα από την αρχή, (…) δεν σκέφτηκα ποτέ ότι έφταιγα εγώ. Έχω βιώσει διάφορα».

«Στα επαγγελματικά μου έχω αισθανθεί φόβο, πίεση. Κλάμα γιατί υπήρχε μια πίεση από πολλές πλευρές. Δεν τόλμησα να κάνω πολλά πράγματα, δεν ξέρω αν θα το έκανα τώρα. Έχει μεγάλη σημασία τι περιβάλλον έχεις», επεσήμανε.

«Έχω αποφασίσει ότι πλέον θα μιλήσω για αυτό και θα μιλάω γιατί αφορά πολύ κόσμο. Εγώ με τα χρόνια ήμουν βουλημική με κρίσεις άσχημες. Οι γονείς μου πήραν πολλά χρόνια να το πάρουν χαμπάρι γιατί το έκρυβα πολύ καλά», λέει και συμπληρώνει:

«Αυτό με τα χρόνια έχει καλές και κακές περιόδους, είχε περιόδους που ήμουν μη λειτουργική, με πολλά άλλα ιατρικά ζητήματα που προέκυψαν. Υπάρχουν δύσκολες περίοδοι που συμβαίνει ξανά και αποφάσισα να μιλάω γι’ αυτό γιατί πολύς κόσμος το αντιμετωπίζει. Δεν θεωρώ ότι λύνεται, θεωρώ ότι μετριάζεται. Υπάρχουν περίοδοι που είναι καταθλιπτικές, τα τελευταία 2 – 3 χρόνια είμαι καλά. Συνήθως όταν έχω πολλά πράγματα να κάνω και θεωρώ ότι είμαι πολύ αποδοτική σε αυτά, τα υπόλοιπα πάνε στο πλάι».

Όπως τόνισε η ίδια: «Όταν μου τα αφαιρείς αυτά, δεν είμαι πολύ σίγουρη πώς να διαχειριστώ τον χρόνο μου. Εμένα με βοηθάει πολύ η δημόσια δέσμευση. Υπήρξε περίοδος που επέλεξα να είμαι σε καθημερινή εκπομπή για να έχω τη δέσμευση ότι θα είμαι κάπου, μου κάνει καλό».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!