GOSSIP

Ρώτησαν τον Δάντη αν θα παντρευτεί την Ασημίνα και δείτε τί απάντησε

Μπορεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να εξασφάλισε την παραμονή της στο Survivor, μετά τη χθεσινή Μονομαχία και ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης να βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έχει πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά η αγάπη που τους ενώνει είναι ολοφάνερα δυνατή.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, συναντήθηκε χθες με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και άλλους συνεργάτες του και μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες για τη συνεργασία που θα έχει με το διάσημο Κύπριο καλλιτέχνη, ενώ φυσικά δεν έλειψαν οι ερωτήσεις που δέχτηκε για την σύντροφό του.

 «Μετά από 20 χρόνια συναντιέμαι ξανά με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στη σκηνή» είπε αρχικά και συνέχισε: «Πέρυσι έπεσα από τη σκηνή και από τότε αγχώνομαι και φοβάμαι τις ψηλές σκηνές».

Για τον τραυματισμό της Ασημίνας, είπε χαρακτηριστικά: «Υποστηρίζω πολύ την Ασημίνα. Με απασχολεί η υγεία της και το σπασμένο χέρι της, όχι αν θα πάει στον τελικό».

Όταν ρωτήθηκε αν θα της κάνει πρόταση γάμου, τόνισε «Το μότο μου είναι “τα εν οίκω μη εν δήμω”, οπότε το αν θα κάνω πρόταση γάμου στην Ασημίνα αφορά τον στενό μας κύκλο».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!