GOSSIP

Η Μαγγίρα έκανε φανερό πως διαφωνεί με πολλά από όσα είπε η Συνατσάκη

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τη διαδικτυακή εκπομπή που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, στην οποία έκανε λόγο για διαχωρισμό από τα καταστήματα παιχνιδιών και ρούχων, ανάλογα με το φύλο του παιδιού, αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Η παρουσιάστρια διαφώνησε σε αρκετά από τα λεγόμενα της Συνατσάκη (δείτε ΕΔΩ το βίντεο που έχει τίτλο "Πάταξη Πατριαρχείας" ) και σήμερα 14/4 η Μπέττυ τόνισε μέσω της εκπομπής της:

«Η οριοθέτηση του σώματος τι σχέση έχει με τα ρουχαλάκια; Εγώ μπερδεύτηκα λίγο. Ποιος σε σταματάει από το να πάρεις ένα φόρεμα και να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα; Από που ψωνίζετε; Παντού υπάρχουν ρούχα σε όλα τα χρώματα, και στα κοριτσίστικα και στα αγορίστικα. Τι λέτε τώρα; Εγώ αλλού τα μεγάλωσα τα παιδιά μου;» σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δε νομίζω ότι το ροζ και η τουτού θα κάνει το παιδί μου να μη μπορεί να πει stop. Αυτό εξαρτάται από εμένα σαν γονιό. Και εννοείται ότι ο άντρας μου αν χρειαστεί θα πλύνει τα πιάτα, και εννοείται ότι θα βιδώσω μια ντουλάπα. Τα έχουμε κάνει όλοι αυτά. Τα θεωρώ δεδομένα. Στη δική μας γενιά είναι δεδομένα αυτά και η γυναίκα πια δε μεγαλώνει με το σκεπτικό “μη μιλάς και κάτσε να φας χαστούκι από τον άντρα σου”, δε μεγαλώνει με αυτή τη νοοτροπία. Αυτή είναι νοοτροπία 1950 στην Ελλάδα.

Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος της δικής μου γενιάς που να λέει στο παιδί του μεγαλώνοντας, “να βρεις έναν άντρα”… Άμα θέλει το παιδί να αλλάξει επειδή μέσα του νιώθει αγόρι, δε θα το επηρεάσει το πως το ντύνω εγώ… Εγώ βλέπω πια όλα τα παιδικά δωμάτια ότι είναι ουδέτερα, δε βλέπεις πουθενά γαλάζιο και ροζ» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Δειτε ΕΔΩ το βίντεο με τα όσα είπε η Μαγγίρα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!