TV BITS

Survivor: Απόψε 14/4 μην χάσει κανείς το πάρτι της Ένωσης [τρέιλερ]

Το πάρτι ένωσης του Survivor έφτασε και θα προβληθεί απόψε 14/4 το βράδυ, μέσα από την συχνότητα του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και του ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και αναμένεται να είναι... ανεπανάληπτο.

Καθώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Γαλάτσι, οι παίκτες θα κάνουν για πρώτη και τελευταία φορά (μέχρι τον τελικό) μπάνιο.

Μάλιστα, στο πάρτι θα τραγουδήσει ένας κορυφαίος τραγουδιστής και θα ξεσηκώσει όχι μόνο τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές λέγοντας μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του

Οι παίκτες και των δυο ομάδων λοιπόν που από σήμερα Κυριακή και μετά θα μένουν στην ίδια παραλία παρόλο που οι ομάδες θα παραμείνουν οι ίδιες, θα κάνουν μπάνιο σε καθαρό και όχι θαλασσινό νερό και με σαμπουάν και αφρόλουτρο. Στην συνέχεια θα φορέσουν τα καλά τους και θα γιορτάσουν την επιτυχία τους, που έφτασαν μέχρι αυτό σημαντικό σημείο του Survivor.

Οι κοπέλες θα φορέσουν τα μίνι τους, οι άνδρες τα πουκάμισα τους και ο κάθε ένας θα τραγουδήσει το κομμάτι που έχει επιλέξει εδώ και καιρό. Για παράδειγμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα τραγουδήσει Άννα Βίσση.

Από την άλλη ο νούμερο ένας star, Σάκης Ρουβάς θα ανέβει στην σκηνή και θα αποθεωθεί από παίκτες, παραγωγή και τηλεθεατές με την μοναδική του φωνή και σκηνική παρουσία. Μάλιστα θα πει και την μοναδική ατάκα "Είστε έτοιμοι;".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!