GOSSIP

Είδαμε νέα πόζα της Celine Dion από το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η πασίγνωστη σταρ του παγκόσμιου πενταγράμμου, έχει εδώ και καιρό αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τη σκηνή, καθώς δίνει μάχη με μια ιδιαίτερα σπάνια και δύσκολη ασθένεια, αλλά στο ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» θα δούμε, ακριβώς τί συμβαίνει στη ζωή της μετά τη διάγνωση της αρρώστιας της.

Το Amazon Prime Video, που ανέλαβε την παραγωγή του «I Am: Celine Dion», ανακοίνωσε την Τρίτη 16 Απριλίου, ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.

Μέσω του ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Celine Dion» της Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι, θα μεταφερθεί στην οθόνη η μάχη της διάσημης τραγουδίστριας με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, με την οποία έχει διαγνωστεί και επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Όπως θυμίζει το σχετικό άρθρο στο protothema.gr η Dion με βίντεο  που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Τόσο οι δημιουργοί του πρότζεκτ, όσο και η σταρ, ελπίζουν ότι το ντοκιμαντέρ θα ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή στον κόσμο πάθηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!