GOSSIP

Η Τσιμτσιλή σήμερα έκανε μια ανακοίνωση καθώς μίλησε με τον Παπανώτα

Πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας, αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή της Τσιμτσιλή, καθώς εξελέγη ένας εκ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, στις προσεχείς ευρωεκλογές, ωστόσο, κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει για τις γυναίκες προκάλεσαν σφοδρότατες αντιδράσεις και οδήγησαν στη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ψηφοδέλτιο του κόμματος της αντιπολίτευσης.

Η διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα έγινε χθες το μεσημέρι από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη και σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε πως ο συνεργάτης της θα βρεθεί στο πλατό κάνοντας μια ανοιχτή κουβέντα για όλα.

«Ο Δημήτρης, χθες που μίλησα εγώ μαζί του, ήθελε και από σήμερα αν γίνεται να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του και στην καθημερινότητά του και να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της πολιτικής, πριν καλά καλά το ανοίξει», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ενώ πρόσθεσε: «Θεωρήσαμε πιο σωστό να έρθει εδώ να πει κάποιες σκέψεις του, κάποια συναισθήματά του και θα είναι εδώ στην εκπομπή, στο τηλεοπτικό του σπίτι να μιλήσει για αυτά που έγιναν, για τα συναισθήματά του, για τις σκέψεις του. Από εκεί και πέρα θα ξεκουραστεί κάποιες μέρες και θα είμαστε εδώ να τα ξαναπούμε», ανέφερε η παρουσιάστρια για τη συνεργασία της με τον δημοσιογράφο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!