GOSSIP

Δείτε την τελευταία κοινή ανάρτηση του Νικόλαου και της Τατιάνας πριν το διαζύγιο

Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση πως ο Νικόλαος, ο γιος του τέως βασιλιά Κωντσαντίνου, χωρίζει με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, καθώς τίποτα δεν προμήνυε αυτό το διαζύγιο.

Η ανακοίνωση πως το ζευγάρι βάζει τέλος στο γάμο του μετά από 14 χρόνια κοινού βίου ανέφερε τα ακόλουθα: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας, μέσω της οποίας έγινε γνωστή και η είδηση του χωρισμού.

Μάλιστα, η τελευταία κοινή φωτογραφία του πρώην ζευγαριού ήταν τα Χριστούγεννα του 2023 όπου ο Νικόλας και η Τατιάνα Μπλάτνικ πόζαραν μαζί χαμογελώντας.

Η αλήθεια είναι πως κανένας τους δεν έχει σβήσει τις κοινές αναρτήσεις τους στα social media, ενώ η Τατιάνα, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, δείχνει πως όντως παραμένει στην Αθήνα και απλά απολαμβάνει τις βόλτες της στην πόλη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!