GOSSIP

Δείτε τί είπε η Τσιμτσιλή στον Παπανώτα που επέστρεψε στην εκπομπή της

Ιδιαίτερα... σύντομη έμελλε να είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα, από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στην οποία εμφανίζεται εδώ και χρόνια, καθώς ο δημοσιογράφος ενώ ετοιμάζονταν να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά είδε πως το όνομά του διεγράφη από το ψηφοδέλτιο της παράταξη, μετά από προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Η διαγραφή του Παπανώτα έγινε στον απόηχο του σάλου που προκάλεσαν παλιότερες δηλώσεις του δημοσιογράφου, που θεωρήθηκαν άκρως σεξιστικές και προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις πολλών, μεταξύ των οποίων και η επίσης υποψήφια ευρωβουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου.


Μετά τη διαγραφή του ο Δημήτρης Παπανώτας, την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε αρχικά ως... guest στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει πως το κανάλι αποφάσισε την επανένταξη του Παπανώτα στο πάνελ της εκπομπής της.


Και σήμερα, το πρωί της Δευτέρας 22/4 ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε κανονικά στα τηλεοπτικά καθήκοντά του και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον υποδέχτηκε με χαρά και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

ΣΤ.ΤΣ.: Δημητράκη, καλώς μας ήρθες! Το… δεύτερο αγροτικό!

Δ.Π.: Σας ευχαριστώ πολύ!

Κ.Φ.: Δεν θα γίνει λίγο χαμός;

Δ.Π.: Κι άλλο; Πιο χαμός δεν γίνεται.

ΣΤ.ΤΣ.: Μας έγραψαν και τα… νέα του ψαροντούφεκου, φτάνει!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε επίσης στον Δημήτρη Παπανώτα: «Έχεις καταλάβει ότι όποτε φεύγεις, δεν σε πάει καλά. Κάτσε στα αυγά σου! Κάτσε εδώ που περνάς ωραία και σε αγαπάνε».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!