TV BITS

Survivor: Απόψε θα ξεσπάσει απίστευτος καυγάς μεταξύ Γιάννη και Σταυρούλας

O Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, είναι δύο παίκτες, που πιθανά αγνοούν πως μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού του Survivor θεωρεί πως είναι... ζευγάρι, αλλά στο αποψινό επεισόδιο που θα δούμε στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ, οι δυο τους όχι δεν ζουν κάποιο ειδύλλιο, αλλά κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια!

Στο νέο τρέιλερ του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη 23/4 ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έρχονται σε απίστευτη κόντρα κατά τη διάρκεια του αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και εκεί που τους βλέπαμε να φεύγουν κρυφά και να συναντιούνται τα βράδια, με τις φήμες να τους θέλουν να είναι μαζί, οι δυο τους καβγαδίζουν άγρια.


«Μάζεψέ την», ακούγεται να λέει ο Περπατάρης στη Σταυρούλα και λίγη ώρα μετά ο Σταμάτης Ταλαδιανός αποκαλύπτει: «Της είπε ότι θα της δώσει χαστούκι. Αυτός είναι ο ανδρισμός;».

Φαίνεται πως μια κίνηση της Σταυρούλας πυροδότησε την έντονη αντίδρασή του και εκείνος γίνεται έξαλλος μαζί της λέγοντας πως περισσότερο έχει απογοητευτεί με τον εαυτό του που δεν είχε καταλάβει με ποια είχε να κάνει.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Περπατάρης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας και μάλιστα ο ίδιος ζήτησε από την ομάδα του να τον βγάλει στον τάκο.

Επίσης θυμίζουμε ότι ο Νίκος Ρικουνάκης που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, είχε πει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Υπάρχει ένα φλερτ όπως έχει φανεί. Η Σταυρούλα κυνηγάει τον Περπατάρη και εκείνος δεν πολυθέλει. Τους είχαμε δει αγκαλιά, αλλά υπάρχει και ψύχρα, έκανε κρύο» και συνέχισε: «Τη συμπαθώ τη Σταυρούλα αλλά όχι ιδιαίτερα. Δεν ταιριάζαμε σαν φίλοι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!