GOSSIP

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για πρώτη φορά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του

O Πύρρος Δήμας, εμφανίστηκε σήμερα Τρίτη 23/4 καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time και η Φαίη Σκορδά, υποδέχτηκε τον Ολυμπιονίκη και πολιτικό, κάνοντας του δώρο ρουχαλάκια για τη νεογέννητη κορούλα που μόλις πρόσφατα απέκτησε με την Αφροδίτη Σκαφιδά.

O Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, που έγινε μπαμπάς για πέμτπη φορά, έχοντας αποκτήσει 4 ακόμη τέκνα με την πρώτη του σύζυγο που απεβίωσε,  μεταξύ άλλων, απάντησε για πρώτη φορά για ποιο λόγο η κόρη του, Μαρία άλλαξε το επίθετό της και πήρε της μητέρα της.

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε και το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και θα γίνει Ολυμπιονίκης. Τότε το παιδί ήρθε και μου είπε ότι δεν θέλει να γίνει Ολυμπιονίκης, θέλει να το κάνει για τον εαυτό της και για να γυμνάζεται. Μου είπε ότι θα αλλάξει το επίθετό της και εγώ της απάντησα να κάνει αυτό που θέλει, δεν με πείραξε καθόλου», εξήγησε αρχικά ο Πύρρος Δήμας. 

Και συνέχισε: «Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι και αρπάξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, τον πρώτο καιρό τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν με χαρά όλο αυτό. Το έμαθαν αμέσως, με τα παιδιά μου λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη, απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με την οικογένειά μου. Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου και έτσι έγινε αυτή η παρεξήγηση. Με τα παιδιά μου είμαστε τέλεια, έχουμε πολύ καλή σχέση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!