GOSSIP

Ο Γαβαλάς έκανε αιχμηρά σχόλια για τις γυναικοπαρέες στα μπουζούκια

Καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks για πολλοστή φορά δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε με ειλικρίνεια για τα πάντα, ενώ έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τις παρέες κοριτσιών που πηγαίνουν στα μπουζούκια!

«Δεν θέλω να χρησιμοποιώ τις γυναίκες ως πρόστυχες και πόρνες που πάνε με κάποιον για χρήματα, αλλά πρέπει να πούμε πως υπάρχει και αυτή η περίπτωση και είναι δυστυχώς πολύ διαδεδομένη» είπε ο Λάκης, αναλύοντας το πως βλέπει γυναίκες, πολύ όμορφες να πηγαίνουν όλες μαζί (γυναικοπαρέες 6 - 7 ατόμων, "ορδές" όπως τις αποκαλεί) στα μπουζούκια και να κάθονται αρχικά μόνες τους και  μετά να μιλούν με τον μετρ του μαγαζιού και έχοντας εντοπίσει άντρες σε άλλα τραπέζια να πηγαίνουν μετά εκεί.


«Να σου πω την αλήθεια, αν κάποιος δεν κάνει καλό σεξ, δεν μπορείς να τον ερωτευτείς. Όταν την πατάνε και είναι έντονη μια σχέση είναι από το ερωτικό κομμάτι, και όχι από το εγκεφαλικό» είπε επίσης ο σχεδιαστής.


Στην πορεία, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν ερωτεύεται έντονα, «γιατί είναι πειθαρχημένος». Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Να ερωτευτώ δυνατά δεν έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου, γιατί είμαι πάρα πολύ πειθαρχημένος, αλλά προς τη μεριά του έρωτα έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές. Παράφορα έχω ερωτευτεί».

Όσο για την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Λίμπιντο μηδέν στη φυλακή και νομίζω οι περισσότεροι κρατούμενοι το είχαν αυτό. Τώρα δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. Επειδή κάποια στιγμή στο κελί μου ήταν και κάποιος από το μαγειρείο, μου λέει "δεν βάζουμε τίποτα μέσα για να κόβει τις ορμές", αλλά νομίζω ότι κανένας δεν... 15 μήνες ας πούμε που ήμουν εκεί, τίποτα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!