GOSSIP

Eurovision: Είδαμε πλάνα από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας [βίντεο]

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα μέχρι τους Ημιτελικούς και τον Τελικό της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και η ελληνική αποστολή με τη Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη επίσημη πρόβα.

Η Μαρίνα Σάττι με τον Φωκά Ευαγγελινό, creative director της ελληνικής συμμετοχής, τους χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής ενθουσίασαν στην πρώτη πρόβα τους.

Η Μαρίνα Σάττι έχει τέσσερις χορευτές - τρεις άνδρες και μία γυναίκα - που την πλαισιώνουν και συνδυάζουν κινήσεις χορού του δρόμου με παραδοσιακά στοιχεία.

Όσον αφορά στα γραφικά, υπάρχουν έντονα χρώματα πολλά γραφικά τύπου grafitti στις οθόνες LED που φέρνουν την ίδια αστική ατμόσφαιρα που είδαμε στο επίσημο βίντεο.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες «πανέτοιμη και πολύ χαρούμενη» για τον μουσικό διαγωνισμό.

Οι ρυθμοί είναι πυρετώδεις για την ελληνική αποστολή, καθώς μετά τη σημερινή πρόβα, έχει προγραμματιστεί τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου η δεύτερη πρόβα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Zari» στον β’ ημιτελικό, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου και θα ρίξει την καλύτερη ζαριά της!

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την πρόβα της

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!