GOSSIP

Η Φαίη Σκορδά δάκρυσε ενώ έκανε δηλώσεις στις κάμερες [βίντεο]

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Fay's Time, είναι και πρέσβειρα της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τα παιδιά Make A Wish και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χθεσινή βραδιά που έγινε στο Καλλιμάρμαρο, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, όπου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος περίπατος, Walk for Wishes 2024,

Η παρουσιάστριας φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι του Make a Wish πρωτοστάτησε στη χθεσινή εκδήλωση στην Αθήνα (η ίδια εκδήλωση έγινε και στη Θεσσαλονίκη) όταν ο Αττικός ουρανός φωτίστηκε από άκρη σε άκρη, στο μπλε χρώμα του Make-A-Wish με ειδικά φαναράκια και φωταγωγήσεις, ενώ τις πορείες οδήγησαν παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους.


Μάλιστα όταν οι τηλεοπτικές κάμερες πλησίασαν την παρουσιάστρια την είδαμε να είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς η αγάπη της για τα παιδιά είναι απέραντη.

Ειδικότερα, αρχικά, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και γω γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο».

«Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων».

«Το δικό σας φως για να μην χάνετε το δρόμο σας ποιο είναι» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να ξεκινήσει η παρουσιάστρια να μιλάει αλλά να μην μπορεί να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση, να διακόψει για λίγο τις δηλώσεις και να μαζέψει τα δάκρυα της. «Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…».

«Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ» απάντησε, ύστερα από την σύντομη διακοπή, η Φαίη Σκορδά στις τηλεοπτικές της δηλώσεις.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!