TV BITS

Survivor: Η Δώρα άλλαξε ομάδα και συνέβη κάτι πρωτοφανές! [βίντεο]

Η Δώρα Νικολή, την περασμένη εβδομάδα είχε βρεθεί και πάλι υποψήφια για αποχώρηση και μετά την Μονομαχία, καθώς δεν θα αποχωρούσε κανένας παίκτης, ο Γιώργος Λιανός, της είπε πως πλέον "είναι με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού" αφού αυτή την εβδομάδα θα κριθεί η παραμονή της στο Survivor. Και η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με μια σημαντική ανακοίνωση για τη Δώρα.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε στη Δώρα πως αλλάζει ομάδα ξανά και πλέον θα αγωνίζεται με τους Μπλε, καθώς μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σταυρούλας, οι Μπλε είχαν μείνει χωρίς γυναίκα παίκτρια.

«Κάναμε σχέδια με την Δαλάκα να κερδίζουμε έπαθλα μαζί», σχολίασε η παίκτρια μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρια της.

Και στην πορεία ένα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor.

Για κακή της τύχη η Δώρα βρέθηκε ξανά στην ηττημένη ομάδα και έχασε το έπαθλο-ταξίδι ενώ οι πρώην συμπαίκτες της θα το απολάμβαναν. Ήταν μάλιστα εκείνη που έχασε τον τελευταίο πόντο απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα.


Η τύχη της φάνηκε όμως να αλλάζει και πάλι ξαφνικά, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι Κόκκινοι μπορούν να διαλέξουν έναν παίκτη από τους αντιπάλους για να τον πάρουν μαζί τους. Η επιλογή φαινόταν εύκολη, και η Δαλάκα έτρεξε στο μέρος της Δώρας για μια αγκαλιά και ένα φιλί. 


Η Δώρα από την πρώτη στιγμή της στο παιχνίδι έδειξε να εκτιμά πολύ την Κατερίνα Δαλάκα. Όταν μάλιστα βρέθηκαν και μαζί στην ίδια ομάδα, φάνηκε να αναπτύσσεται μια φιλία μεταξύ τους. Μετά τον νέο αποχωρισμό τους, η Δώρα επηρεάστηκε αρκετά, ενώ η Δαλάκα ήταν πιο ψύχραιμη. 


Από το αγώνισμα μέχρι το Συμβούλιο μεσολάβησαν αρκετά. Ο Χριστόφορος έφερε αντίρρηση για το ότι η ομάδα επέλεξε τη Δώρα για το έπαθλο, καθώς θεωρεί ότι στη μεταξύ τους μονομαχία δεν του φέρθηκε όπως ο ίδιος περίμενε. 


Η Δώρα του ζήτησε συγγνώμη, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Κόκκινους να ζητήσουν τελικά από τον Λιανό να μην έρθει μαζί τους στο έπαθλο για να μη χαλάσει το κλίμα της παρέας.

Η παίκτρια δεχθηκε σιωπηρά την απόφαση των πρώην συμπαικτών-φίλων, όχι όμως και οι νέοι της συμπαίκτες που έσπευσαν να πάρουν το μέρος της για το "σκωτσέζικο ντουζ", στο οποίο την υπέβαλαν οι Κόκκινοι. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!