TV BITS

Survivor: Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν και έβγαλαν στον τάκο τον Χριστόφορο

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας αναμετρήθηκαν Μπλε και Κόκκινη Ομάδα στο χθεσινό (20/5) επεισόδιο του Survivor. 

Λίγες ώρες μετά το ταξίδι για το έπαθλο  που είχαν κερδίσει οι Κόκκινοι (στο οποίο τελικά δεν πήραν μαζί τη Δώρα) το οποίο περιλάμβανε θαλάσσια σπορ, χαλάρωση και δροσιστικά κοκτέιλ, οι Κόκκινοι διεκδίκησαν και τη δεύτερη ασυλία, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν αφού γνώρισαν την ήττα με σκορ 12-7.

Νωρίτερα, η Δώρα Νικολή δεν δίστασε να εκφράσει την πικρία της απέναντι στους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας, οι οποίοι ενώ είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μαζί τους έναν παίκτη ή μία παίκτρια από τους Μπλε στο έπαθλο που κέρδισαν από τον πρώτο αγώνα του Survivor, δεν επέλεξαν την ίδια, που ανήκε στους Κόκκινους μέχρι και την αναδιανομή που έγινε στις δύο ομάδες.

«Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε, εγώ δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Μόνο και μόνο επειδή ήμουν πριν λίγες ώρες στην Κόκκινη Ομάδα, θα έπρεπε να με πάρουν μαζί τους κι ας καθόμουν σε μία γωνία και ας έκανα μόνη μου ό,τι ήταν να κάνουμε εκεί», ανέφερε στο προσωπικό της cue η Δώρα.

«Σου λέει: βγάλε την κακιά στο Συμβούλιο να στεναχωρηθεί. Γιατί ξέρουν ότι θα στεναχωριόμουν, γιατί ξέρουν ότι δεν μπορώ να στεναχωρώ κανέναν με τα λόγια και τις σκέψεις μου. Ό,τι θέλουν εγώ είμαι εκεί», σημειώνει η παίκτρια του Survivor.

Νικήτρια στον δεύτερο αγώνα ασυλίας που ακολούθησε αναδείχθηκε η Μπλε Ομάδα, αναγκάζοντας τους Κόκκινους να οδηγηθούν στην κάλπη και να υποδείξουν τη δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας. Όπως προέκυψε από την ψηφοφορία, ο Χριστόφορος έλαβε τις περισσότερες ψήφους, μπαίνοντας στο κάδρο της μονομαχίας μαζί με τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα, η ομάδα μου ψηφίζει αγωνιστικά κι εγώ δεν έχω φέρει νίκες εδώ και αρκετές ημέρες. Ο τραυματισμός μου δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο. Θα πάω στη μονομαχία και θα τα δώσω όλα», δήλωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!