GOSSIP

Χατζίδου & Παύλου απαντούν στη δήλωση πως τα τηλεοπτικά ζευγάρια χωρίζουν

Mε αφορμή τις δηλώσεις του Άρη Καβατζίκη για τα ζευγάρια που συνεργάζονται στην τηλεόραση κι έπειτα χωρίζουν, η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν για τη σχέση τους.

Το ζευγάρι συνεργάζεται στην παρουσίαση του «Breakfast@Star». Αφού το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή τους, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε αν πιστεύει πως η δουλειά τους θα χαλάσει τη σχέση τους.

«Από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε, όταν πάμε σε συνεντεύξεις, η πρώτη ερώτηση είναι πάντα "δεν φοβάστε που θα δουλέψετε μαζί;". Μα είναι αλήθεια παιδιά, όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση, χωρίζουν», είπε η Ελένη Χατζίδου.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Χθες όταν άκουσα τον Άρη Καβατζίκη, έστειλα μήνυμα στον Ετεοκλή να το δει. Και μου στέλνει "είμαι έξαλλος, δεν ισχύει". Όποια δουλειά κι αν κάνεις και έχει μέσα έναν ανταγωνισμό και μια εξέλιξη, θα τον δεις τον άλλο έτσι. Δεν φταίει η τηλεόραση, δεν ισχύει για εμάς».

Τέλος, τη δική του απάντηση έδωσε και ο Ετεοκλής Παύλου. «Δεν υπάρχει πιο όμορφο και πιο γλυκό πράγμα από το να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου. Δεν αναγνωρίζω τη δουλειά ως δηλητήριο. Το δηλητήριο υπάρχει εκτός δουλειάς κι αποκαλύπτεται ίσως σε έναν εργασιακό χώρο», είπε κλείνοντας.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!