GOSSIP

O Κασσελάκης ρωτήθηκε αν θα έχει τελικά τον Αργυρό στο γάμο του

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα που οδεύει προς το τέλος της, είδαμε να ξεσπά μια κόντρα ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τον επικείμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του στη Κρήτη.

Συγκεκριμένα, η Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως ο Κωντσαντίνος Αργυρός αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να τραγουδήσει στο γάμο του.


Ο δε Λιάγκας, μέσω της δικής του εκπομπής διέψευσε την είδηση με την Τσιμτσιλή να επιμένει πως ευσταθούν τα όσα είπαν οι πηγές της.


Τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξηστην εκπομπή «Στούντιο με θέα» και τη Φαίη Μαυραγάνη και σε αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την επιθυμία του ίδιου και του Τάιλερ να γίνουν γονείς, ενώ απάντησε και για το θέμα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις τηλεοπτικές διαμάχες ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα ήμασταν τυχεροί να είχαμε έστω και ένα παιδί. Για το αν θα είναι με παρένθετη μητέρα ή υιοθεσία θα είναι μια προσωπική απόφαση που θα την πάρουμε την κατάλληλη στιγμή και όταν είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί. Μπορεί να υπάρχει μια άδικη προκατάληψη, στερεότυπο στο ότι φανερώνουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που το κάνουν αυτό.

Ίσως επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ξύλινο και προβλέψιμο λόγο, να βλέπει ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα ζευγάρι, το οποίο είναι διαφορετικό απ’ ότι έχει συνηθίσει και να θέλει να μάθει. Αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που δίνουν στα πρωινάδικα το σπίτι μας, την πρόσκληση γάμου κλπ», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η Φαίη Μαυραγάνη ρώτησε: «Eδώ έχει γίνει κόντρα στα πρωινά, αν θα έχεις τον τάδε τραγουδιστή στο γάμο σου ή δεν θα τον έχεις. Όλο αυτό βοηθάει πολιτικά;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν τα προκαλώ εγώ αυτά, ρώτηστε αυτούς που τα βγάζουν. Προφανώς και δεν με βοηθάει αυτό. Δεν επιθυμώ να απορροφάμε την προσοχή του κόσμου με τόσο σαχλά θέματα. Προφανώς πουλάει κάτι, για να το παρουσιάζουν έτσι. Τι πουλάει; Ίσως να πουλάει ένας αυθεντικός πολιτικός, που δεν κωλώνει να μπει μέσα στον κόσμο, να πει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν τον νοιάζει να κάνει καριέρα πολιτικού. Αυτή η υπερπροβολή έχει κουράσει κι εμένα. Εύχομαι τουλάχιστον να φανεί χρήσιμη για την κοινωνία μας μακροπρόθεσμα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!