TV BITS

Survivor: Απόψε ο Φάνης θα καταρρεύσει μετά το νέο τραυματισμό του [τρέιλερ]

Το Survivor θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απόψε Κυριακή 26/5 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ και το ΣΚΑΙ, με τις δυο... αποδεκατισμένες πλέον ομάδες να δίνουν μάχη για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας και για πολλοστή φορά δεν λείπουν τα απρόοπτα.

Καθώς οδεύουμε πλέον ολοταχώς για τον τελικό, όλοι οι παίκτες, μετά από τις πολύμηνες κακουχίες, τις απαιτητικές "μάχες" και τους τραυματισμούς, πασχίζουν να συγκεντρώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να φτάσουν στην τελική ευθεία και μάλιστα ένα από τα φαβορί για τη νίκη θεωρείται πως είναι ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος όμως σήμερα θα... λυγίσει, μετά το νέο τραυματισμό στο χέρι του.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της μπλε ομάδας για ακόμη μια φορά πέφτει στην άμμο τραυματίας, έχοντας ήδη πρόβλημα στον αριστερό του ώμο και τον βλέπουμε να σφαδάζει από πόνο και να υποφέρει. 

Η κατάστασή του δε μοιάζει ευοίωνη, παρότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνεχίσει στο παιχνίδι και να μην τα παρατήσει σε καμία περίπτωση.

Ο ίδιος, αμέσως μετά, παραδέχεται μπροστά στην κάμερα, ότι μπορεί να θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος, οτιδήποτε κι αν συμβεί, ωστόσο δε γνωρίζει, αν θα μπορεί να το κάνει με την ίδια διάθεση, το ίδιο πάθος και την τρέλα, που τον διακατέχει, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί, αν τελικά θα τον δούμε να αποχωρεί.

Δείτε το trailer:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!