GOSSIP

O Μικρούτσικος αποχώρησε από το πλατό πανηγυρίζοντας τη νίκη του ΠΑΟ

Την ώρα που η Ιωάννα Μαλέσκου είχε στο πλατό του ριάλιτι ΤV Queen όλες τις διαγωνιζόμενες, ο Παναθηναϊκός κατάφερνε στο Βερολίνο να κάνει μια σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ και να κερδίσει το 7ο αστέρι του ως πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ. Και ο Ανδρέας Μικρούτσικός με το που έμαθε τα ευχάριστα άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα αφήνοντας άφωνους τους πάντες!

Σηκώθηκε από τη θέση του, άρχισε να φωνάζει και να φιλάει όλα τα μέλη του ριάλιτι του σόου ενώ αποχώρησε από το πλατό για να το... ζήσει!

«Το πήραμε; Στοπ στοπ! Ναι, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Κοριτσάρες μου, είμαστε η πρώτη Tv Queen-άρα ομάδα! Το πήραμε! Το πήραμε! Μπράβο στον Παναθηναϊκό! Μπράβο στους φιλάθλους, μπράβο στον πρόεδρο του, μπράβο στο ελληνικό μπάσκετ, άρχισε να φωνάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος πηγαίνοντας δεξιά και αριστερά.

Μαγγίρα για Καινούργιου: «Δίκιο είχε σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά»

«Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για έβδομη φορά! Για έβδομη φορά! Το πήραμε! Το πήραμε! Δεν κάνω άλλο εκπομπή! Το πήραμε! Το πήραμε, ρε, το πήραμε», έλεγε φωνάζοντας!

«Αυτό και αν ήταν έκτακτο, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι! Είναι όλο αυτό σουρεάλ», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου που είχε μείνει άφωνη.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!