TV BITS

Survivor: Ο Σταμάτης είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση της εβδομάδας

Μοιρασμένες είναι μέχρι στιγμή οι νίκες στους δύο αντίστοιχους αγώνες ασυλίας της εβδομάδας, αφού με την αρχική ήττα των Κόκκινων και την ψήφιση του Χριστόφορου Ταξίδη, χθες ήρθε η σειρά των Μπλε να οδηγηθούν στην κάλπη στο συμβούλιο του νησιού.

 Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας ήταν γεμάτος εντάσεις και παράπονα από τους Κόκκινους καθώς η απόφαση του Φάνη Μπολέτση να τοποθετήσει τους στόχους των Μπλε βρήκε αντίθετους τους Κόκκινους που αντέδρασαν λέγοντας πως προσπάθησε να επηρεάσει το αποτέλεσμα με αυτή του την κίνηση.

Βέβαια παρά την όποια κίνηση του Φάνη οι Μπλε ηττήθηκαν με σκορ 10 -12 και ήταν αυτοί που τέπρεπε να υποδείξουν τον δικό τους υποψήφιο από την ομάδα τους, ο οποίος θεωρούν πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις στη συγκεκριμένη φάση του παιχνιδιού.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα. «Φυσικά και το περίμενα, έχουν μείνει τρεις επιλογές, οπότε εγώ θα ψηφιζόμουν. Είμαστε πολύ κοντά οι τρεις μας και γνωρίζουμε το πως θα κινηθούμε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία» είπε στο τέλος του συμβουλίου ο Σταμάτης για την υποψηφιότητά του στο Survivor και τόνισε πως στην προσεχή Μονομαχία, θέλει να αποδείξει για μια ακόμη φορά, πως μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!