TV BITS

Survivor: Η Τουρκάλα Νεφισέ έχει ξετρελαθεί με τον Φάνη αλλά... [βίντεο]

Από τη στιγμή που οι Τούρκοι και οι Έλληνες παίκτες του Survivor άρχισαν να συνυπάρχουν αγωνιστικά καθώς οδεύουμε πλέον προς τον τελικό της φετινής σεζόν, είναι ολοφάνερο πως η Νεφισέ έχει ξετρελαθεί με τον Φάνη και η ίδια κάνει ό,τι μπορεί για να του δείξει τα... αισθήματά της και τον πόθο της. Ωστόσο τα αισθήματα μάλλον δεν είναι αμοιβαία!

 

Στο χθεσινοβραδινό τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας η Νεφισέ και πόντους έφερε, και νίκη του αφιέρωσε και μηνύματα στην άμμο του άφησε. Ό,τι μπορεί να κάνει εντός του παιχνιδιού το κάνει η Νεφισέ για να δείξει το ενδιαφέρον της για τον Φάνη. 

Μάλισα η Νεφισέ που ήταν η νικήτρια του περσινού Survivor  στην Τουρκία δεν κρύβει πως ονειρεύεται ακόμα και γάμο με τον Έλληνα παίκτη.

Έτσι την είδαμε αποφασισμένη να δηλώνει στην κάμερα του  Survivor πως είτε θα έρθει στην Ελλάδα ως νύφη, είτε θα φέρει εκείνον στην Τουρκία γαμπρό!

Δυστυχώς όμως για την όμορφη Τουρκάλα, τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία.

Παρά τις προσπάθειες του Σταμάτη να της τον στείλει δώρο, ο ίδιος ο Φάνης δηλώνει ότι προτιμά το "ελληνικό... τσάι" αναφερόμενος στην πρόσφατη πρόσκληση που του είχε κάνει η Νεφισέ να πάνε για ένα τσάι μαζί.

Δείτε ΕΔΩ τί είπε ο Φάνης στο χθεσινό συμβούλιο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!