GOSSIP

H Σκορδά ρώτησε τον Σκαρμούτσο αν θα μαγειρέψει στο γάμο του Κασσελάκη

Με μπόλικο... νάζι, αλλά ακόμη περισσότερη επιμονή, η Φαίη Σκορδά, φρόντισε να ρωτήσει αλλεπάλληλες φορές τον συνεργάτη της Δημήτρη Σκαρμούτσο αν αυτός θα αναλάβει το μενού στο επικείμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη, μέχρι που ο σεφ αναγκάστηκε τελικά να απαντήσει!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί αυτό το διάστημα να ετοιμάζεται για τις ευρωεκλογές καθώς πλέον λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, αλλά ετοιμάζεται πυρετωδώς και για τον γάμο του με τον Τάιλερ, που έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στο καλοκαίρι στην Κρήτη.


Και η Φαίη, ήθελε να μάθει αν ευσταθούν τα όσα ακούγονται πως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα αναλάβει την επιμέλεια του γαμήλιου δείπνου.


Ωστόσο, ο ίδιος αν και αρχικά δεν ήθελε με τίποτα να απαντήσει, στο τέλος αναγκάστηκε να πει πως δεν θα είναι αυτός που θα αναλάβει το γάμο.


Βέβαια όταν τον ρώτησαν αν ο γάμος θα έχει πιλάφι (το παραδοσιακό γαμοπίλαφο) ο γνωστός σεφ απάντησε καταφατικά και τότε κάποιοι συνεργάτες της Φαίης έσπευσαν να πουν πως... προδόθηκε και πως τελικά όντως αυτός θα είναι ο σεφ του γάμου.


Όμως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με... διπλωματία απάντησε, πως γάμος χωρίς πιλάφι στα Χανιά δεν γίνεται και πως όσοι το... τόλμησαν (να μην υπάρχει πιλάφι στο γαμήλιο μενού) μετά όλοι σχολίαζαν πως ο γάμος ήταν... χάλια!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!