MEN'S GUIDE

Κανονίζεις διακοπές με αντροπαρέα; - Μάθε ποιες χώρες έχουν τις πιο όμορφες γυναίκες

Πολλές σύγχρονες έρευνες, που βασίζονται σε πληθώρα στοιχείων (από τον αριθμό εστεμμένων σε καλλιστεία, μέχρι polls στον ανδρικό πληθυσμό) έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν τη λίστα με τις 10 χώρες του πλανήτη που έχουν τις πιο όμορφες γυναίκες.

Αν λοιπόν σκοπεύεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό με την αντροπαρέα σου και είστε και singles, τότε σίγουρα θα βρεις ενδιαφέρουσα τη σχετική λίστα που δημοσιεύει το esquire.gr.
Αν πάλι δεν πας στο εξωτερικό μπορείς πάντα να ελπίζεις να ανήκουν σε αυτές τις εθνικότητες οι τουρίστριες που συρρέουν κατά εκατομμύρια κάθε καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.

10. Ηνωμένες Πολιτείες

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μία από τις πιο ποικιλόμορφες χώρες στον κόσμο και αυτή η ποικιλομορφία αντικατοπτρίζεται στην ομορφιά των γυναικών τους. Οι Αμερικανίδες είναι γνωστές για το ότι είναι διασκεδαστικές και έχουν αυτοπεποίθηση. Το πολιτισμικό μείγμα στις Ηνωμένες Πολιτείες παράγει μια ποικιλία στυλ και σωματικών χαρακτηριστικών που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Από τις παραλίες της Καλιφόρνιας μέχρι τους δρόμους της Νέας Υόρκης, η αμερικανική ομορφιά είναι ποικίλη και ζωντανή.

9. Ολλανδία

Οι γυναίκες από τις Κάτω Χώρες φημίζονται για την ειλικρίνεια και τη φυσική ομορφιά τους. Με εμφάνιση που συνδυάζει προοδευτικές κοσμοθεωρίες με συντηρητική αισθητική, οι Ολλανδέζες είναι συνήθως ψηλές, αδύνατες και με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Η φυσικότητα και το απλό στυλ τους τις κάνουν να ξεχωρίζουν αβίαστα.

8. Σουηδία

Οι Σουηδέζες κατάγονται από τους θρυλικούς Βίκινγκς , οι οποίοι έπαιρναν στο σπίτι τους τις πιο όμορφες γυναίκες που έβρισκαν. Σήμερα, οι Σουηδέζες φημίζονται για το ότι είναι ψηλές, με διαπεραστικά μπλε μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά. Το σφριγηλό δέρμα τους και η ικανότητά τους να μαυρίζουν στον ήλιο τις κάνουν ακόμη πιο ελκυστικές.

7. Δανία

Οι γυναίκες της Δανίας δεν είναι μόνο όμορφες, αλλά και απαλλαγμένες από πολλά κοινωνικά ταμπού που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα. Είναι χαλαρές, ευτυχισμένες και ζουν τη ζωή με τον δικό τους τρόπο, δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση και απολαμβάνοντας τις απολαύσεις που τις περιβάλλουν. Αυτή η ανέμελη στάση και η φυσική ομορφιά τις κάνουν μοναδικές.

6. Ουκρανία

Οι Ουκρανές ζηλεύονται για την τέλεια επιδερμίδα τους και τα αγγελικά τους πρόσωπα. Πάντα χαμογελαστές, επιδεικνύουν με υπερηφάνεια τα ξανθά τους μαλλιά και τα μαυρισμένα τους σώματα. Η ευγένεια και η φυσική τους χαρά τις κάνουν ακόμα πιο γοητευτικές.

5. Ρωσία

Η Ρωσία φημίζεται για τις εντυπωσιακές γυναίκες της, όπως το μοντέλο Irina Shayk. Οι Ρωσίδες διαθέτουν μια μοναδική ομορφιά που συχνά μοιάζει με μείγμα πολλών εθνοτήτων. Είναι γνωστές για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους και τη φυσική τους κομψότητα, που τις κάνουν να ξεχωρίζουν οπουδήποτε.

4. Ισραήλ

Το Ισραήλ φιλοξενεί απίστευτα όμορφες και εξωτικές γυναίκες, όπως το σούπερ μόντελ Bar Refaeli. Οι Ισραηλινές είναι γνωστές για την εντυπωσιακή τους σιλουέτα και την εντυπωσιακή ομορφιά τους, η οποία συνδυάζει χαρακτηριστικά της Μέσης Ανατολής με ευρωπαϊκές επιρροές. Αυτό το μείγμα τους προσδίδει μια μοναδική και συναρπαστική εμφάνιση.

3. Βραζιλία

Οι Βραζιλιάνες φημίζονται για το ότι είναι εξωτικές και σέξι. Είναι εξωστρεφείς, αισθησιακές και χαρούμενες, και η εθνική και πολιτιστική τους ποικιλομορφία αντικατοπτρίζεται στην ποικιλία των σωματικών τους χαρακτηριστικών. Μοντέλα όπως η Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima αποτελούν τέλεια παραδείγματα βραζιλιάνικης ομορφιάς.

2. Κολομβία

Οι Κολομβιανές έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως για την ομορφιά τους. Με ένα μείγμα ποικίλων λατινικών χαρακτηριστικών, είναι επίμονες, ευγενικές και χαρούμενες. Η φήμη τους ότι είναι οι πιο όμορφες στον κόσμο δεν είναι αβάσιμη και το χάρισμά τους τις κάνει ακόμη πιο ελκυστικές.

1. Βενεζουέλα

Η Βενεζουέλα έχει αναδείξει περισσότερες νικήτριες Μις Υφήλιος από οποιαδήποτε άλλη χώρα, γεγονός που μιλάει για την ομορφιά των γυναικών της. Είναι αισθησιακές, με μαυρισμένα σώματα και όμορφα πρόσωπα, με μεταξένια μαλλιά. Η κομψότητα και η φυσική γοητεία τους τις κάνουν αλάνθαστες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!