TV BITS

Survivor: Αποχώρησε ο Σταμάτης μετά τη χθεσινή Μονομαχία

Μια ιδιαίτερα κρίσιμη Μονομαχία παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 6/6 στο Survivor αφού εκεί θα κρίνονταν ποιος ή ποια θα καταφέρει να βρεθεί στην τελική εξάδα και άρα μια ανάσα από την τετράδα του τελικού.

Για τους Δώρα, Χριστόφορο, Γιώργο και Σταμάτη, η νίκη ήταν διακαής πόθος, αφού κανείς εξ αυτών δεν ήθελε να αποχωρήσει έχοντας φτάσει τόσο κοντά στον τελικό στόχο του.


Και πράγματι χθες είδαμε πολύ δυνατές μονομαχίες.

Σχετικά εύκολα από αυτή την «ηλεκτροφόρα» θέση ξέφυγαν η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Γκιουλέκας, οι οποίοι κατόρθωσαν να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους και να κερδίσουν επάξια την παραμονή στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, οι δυο παίκτες «κλείδωσαν» τη συμμετοχή και στην επόμενη τουλάχιστον εβδομάδα.

Την ύστατη μάχη κλήθηκαν να δώσουν, λοιπόν, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Χριστόφορος Ταξίδης σε έναν νέο κύκλο αναμετρήσεων που θα έπρεπε κάποιος να φτάσει στις πέντε νίκες. 4 – 3 έγραψε κάποια στιγμή ο πίνακας του σκορ, υπέρ του παίκτη της κόκκινης ομάδας, για να… ισοφαρίσει στην επόμενη μάχη ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Με το σκορ ισόπαλο, ωστόσο, ο Χριστόφορος Ταξίδης κατόρθωσε να πάρει μια ακόμα νίκη ρίχνοντας εκτός παιχνιδιού τον αντίπαλο του. Έτσι, εξουθενωμένος και με δάκρυα στα μάτια, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ο παίκτης που αποχώρησε τη δεδομένη χρονική στιγμή από το Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!