TV BITS

Survivor: Τραυματίστηκε η Δαλάκα και ηττήθηκαν ξανά οι Κόκκινοι

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό της φετινής σεζόν και είναι πλέον ολοφάνερο πως τίποτα δεν πάει καλά αυτή την εβδομάδα για την κόκκινη ομάδα.

Οι Κόκκινοι, όχι μόνο έχουν αποδεκατιστεί και ήδη έχουν βγάλει υποψήφιο τον Χριστόφορο, μετά την ήττα τους στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, αλλά το βράδυ της Τρίτης 11/6 σημείωσαν νέα βαριά ήττα, σε έναν αγώνα, που σημαδεύτηκε από το νέο τραυματισμό της Κατερίνας Δαλάκα η οποία φάνηκε να λυγίζει από τον πόνο και από την κακή πλέον ψυχολογία.


Συγκεκριμένα πριν καν ξεκινήσει το κυρίως αγωνιστικό μέρος, η Κατερίνα Δαλάκα χτύπησε το δάχτυλό της σε τέτοιο βαθμό που η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Η αναμέτρηση συνέχισε το ίδιο στραβά για την ομάδα, με Γκιουλέκα και Χριστόφορο να μην μπορούν σε κανένα σημείο να είναι ανταγωνιστικοί, και να χάνουν τελικά με το βαρύτατο 10-2. 

Στο Συμβούλιο του Νησιού άπαντες ανακουφίστηκαν όταν είδαν την Κατερίνα Δαλάκα να επιστρέφει, και μάλιστα να ανακοινώνει ότι ο τραυματισμός της δεν είναι κάταγμα, πράγμα που θα καθιστούσε δύσκολο το να συνεχίσει να αγωνίζεται. Η δε Δώρα, που δεν κρύβει την... αδυναμία της για την Κατερίνα, είπε πως ένιωσε ένα "σύννεφο" από πάνω της μετά τον τραυματισμό της Δαλάκα.

Στο κομμάτι της ψηφοφορίας, Γκιουλέκας και Χριστόφορος προστάτευσαν για ακόμα μια φορά την παίκτρια. Μένει ωστόσο να κερδίσουν τον τελευταίο αγώνα ασυλίας, προκειμένου να γλυτώσουν από το χειρότερο σενάριο, να είναι όλοι οι Κόκκινοι υποψήφιοι. 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τον τραυματισμό της Κατερίνας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!